Connect with us

BN'ers

Erica Meiland bemoeit zich met relatie Monique en André

Monique en André

De relatie van Erica Meiland en Martien is minstens ingewikkeld te noemen. Ze hebben niet meteen een echt liefdevolle relatie, maar toch zijn ze gewoon samen. Hoewel ze dus zelf een verre van ideaal huwelijk heeft, geeft ze toch advies aan anderen. “Zo’n André Hazes… Ga gewoon weg Monique!”, klinkt het hard.

Erica snapt niets van de vrouwen die hun man terug in huis nemen na overspel. De kasteelvrouw legt uit in Weekend: “Ik snap die vrouwen niet. Ik roep heel vaak hardop: waarom zijn vrouwen zo dom?”

Het beste voorbeeld in Nederland van zo’n overspelige man is natuurlijk André Hazes. En daar heeft Erica een uitgesproken mening over. Ze snapt niet dat André en Monique mogelijk terug samen zijn. “Zo’n André Hazes… Ga weg joh Monique, ga gewoon weg. Niet weer terugnemen. Alleen al uit zelfrespect.”

Gaat Martien vreemd?

Erica kan overspel niet aanvaarden, maar dat wil niet zeggen dat je alle geruchten daarover moet geloven. “Een collega heeft weleens tegen mij gezegd dat ik jarenlang belazerd ben door Martien, maar dat is niet waar. Dat denken mensen vaak.”

Moest Martien toch zijn vreemdgegaan dan zou ze niet meer zo vriendelijk met hem omgaan. “Dan had ik nu niet eens meer contact met hem. Hij had op vakantie gezoend met een man en dat heeft hij meteen gemeld. Een aantal dagen nadat hij thuiskwam is dat uitgesproken en ik zag hoe hij daaronder leed.”

De kasteelvrouw vindt dit heel anders als echt vreemdgaan. “Dat is niet gewoon even leuk met iemand anders seksen en weer naar huis. Nee, echt vreemdgaan en dan samen blijven, dat gaat er bij mij niet in”, aldus Erica.