Connect with us

BN'ers

Marco Borsato niet welkom op verjaardag Leontine

Marco en Leontine Borsato

Leontine vierde gisteren haar verjaardag. Ze genoot samen met vriendinnen van een heerlijke lunch. Opvallende afwezige was Marco Borsato. Is de zanger niet meer welkom?

Marco trok zich na de onthulling over de wanpraktijken achter de schermen van The Voice of Holland onmiddellijk terug uit het openbare leven. Aanvankelijk zag het ernaar uit dat Leontine hem nog een kans wilde geven. Maar onlangs liet ze de achternaam Borsato alvast vallen.

Oprecht spijt

De breuk tussen het stel lijkt dus definitief. Een goede vriend van Marco vertelde in de Privé: “Ze wil liever geen contact meer met hem. Dat doet Marco pijn.”

Die vriend geeft ook nog mee dat de zanger zijn grote liefde niet zomaar wil opgeven. “Marco zegt vaak dat hij zich wel voor zijn kop kan slaan, dat hij haar heeft bedrogen. Hij heeft daar oprecht spijt van.”

Uitgekotst

Marco slooft zich hard uit om Leontine terug te winnen. Maar Leontine wil daar niets van weten. De zanger is al lang niet meer gezien bij haar woning. Ook op haar Instagram is geen spoor van Marco te bekennen. En op de beelden van haar verjaardagsfeestje was hij evenmin te zien.