Connect with us

BN'ers

BEELDEN: Marieke Elsinga verrast luisteraars met fantastisch nieuws

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga is zwanger van haar eerste kindje. De 35-jarige presentatrice maakte het heugelijke nieuws donderdagochtend bekend in haar radioshow Mattie & Marieke op Qmusic. “Mijn partner en ik verwachten een baby”, klonk het.

Marieke schreeuwde: “Ik ben zwanger.” De presentatrice is in de zevende hemel met het nieuws. “Het gaat goed. Ik ben zo blij dat ik het nu heb kunnen vertellen. Ik ben al best een tijdje op weg en in alle eerlijkheid, je begint het al best een beetje te zien. Het is lekker om het te kunnen vertellen, maar tegelijkertijd was het ook heerlijk om het voor onszelf te houden.”

De presentatrice zegt dat het een mirakel is dat er een baby in haar buik groeit. “Ik kan aan de ene kant niet wachten tot het er is, maar tegelijkertijd vind ik het ook heerlijk om zwanger te zijn.”

Marieke bleef een maand afwezig van de radio. Toen gaf ze aan dat ze toe was aan rust. Het werken voor zowel radio als televisie had heel veel energie gekost. Eerder dit jaar maakte Marieke bekend dat ze een setje vormt met Sander. De twee wonen samen in Amsterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mattie & Marieke (@mattiemarieke)