Connect with us

BN'ers

Gordon laat doodzieke zus vallen: ‘Dikke egoïst’

Gordon

Het leven van Joke Heuckeroth, de zus van Gordon, hing aan een zijden draadje toen ze met hartfalen in het ziekenhuis belandde. Op een bepaald ogenblik begonnen haar organen uit te vallen. Een beetje steun van haar broer? Nee hoor. “Gordon is een egoïst, hij kijkt nooit naar me om.”

Het gaat niet te best met Joke. Vorig jaar werd ze met hartfalen opgenomen in een ziekenhuis in Spanje. Ondertussen is ze weer thuis, maar ze is nog lang niet gered.

Zwaar afgevallen

In weekblad Story vertelt Joke: “Ik ben de afgelopen maanden 38 kilo afgevallen. Ik heb in het ziekenhuis verkeerde medicijnen voorgeschreven gekregen, dat kostte me bijna mijn leven. Ik heb in Nederland, België en Spanje in het ziekenhuis gelegen.”

Haar nier is gelukkig niet beschadigd en verder zit ze ook aan de plaspillen. “Maar verder voel ik me goed.” Joke heeft altijd geprobeerd om contact te zoeken met haar broer Gordon, maar die had geen tijd of zin. “Ik heb niets van hem gehoord! Ik heb hem meerdere malen gebeld, maar hij neemt gewoon niet op, en belt niet terug.”

Andere wereld

Joke zegt dat de presentator alleen aan zichzelf denkt. “Gordon is gewoon een egoïst, hij kijkt nooit naar me om”, klinkt het boos. “De geschiedenis herhaalt zich. Toen onze zus Lydia overleed, zocht hij ook geen contact. Dat zou hem nooit meer overkomen, zei hij naderhand.”

Gordon emigreerde onlangs naar Dubai, maar zou hervallen zijn in oude gewoontes. “Hij leeft in een andere wereld: drank, drugs, seks.”