Connect with us

BN'ers

Soundos geweigerd voor rol in kinderfilm: ‘Slachtoffer van discriminatie’

Soundos

Soundos El Ahmadi kreeg pijnlijk nieuws voor de kiezen. De actrice is gevraagd voor een kinderfilm, maar toen ze eerlijk was over haar zwangerschap, haakte de productiemaatschappij plotseling af. “Ik ben er werkelijk kapot van.”

Toen ze hoorde over de rol in de nieuwe kinderfilm, was ze dolenthousiast. Ze zei dan ook meteen ja. “Het ging om een rol als voetbaltrainer van jonge meiden. Echt iets voor mij. De film gaat over vriendschap en empowerment.”

Niet meer welkom

Nadat ze open was geweest over haar zwangerschap, was ze niet meer welkom. “Nu willen ze mij niet meer. Ben er werkelijk kapot van. Had ik mijn bek moeten houden?”, schrijft de actrice op Instagram.

Soundos aarzelde aanvankelijk om dit pijnlijk nieuws met haar fans te delen. “Maar ik wil niet alleen en eenzaam met mijn verdriet zitten. Ik wil ook actrices waarschuwen in deze industrie, dat als ze leven aan het maken zijn, ze dat vooral niet moeten vertellen. Want dan is HUN leven als actrice voorbij.”

Het zit Soundos ook dwars dat mannen wel zonder problemen kunnen zeggen dat ze vader gaan worden. “Zij worden gefeliciteerd en als wij vertellen dat we moeder worden, worden we gestraft.”

Discriminatie?

Toen Soundos verhaal ging halen bij de productiemaatschappij kreeg ze een nonsens verhaal te horen. “Dat het ‘artistiek niet meer klopt’. Vertel deze onzin maar aan iemand anders vriend. Zwangerschapsdiscriminatie maakt mijn discriminatie kwartet compleet.”

Ze is er helemaal kapot van. “,Jullie hebben mijn hart gebroken tijdens een fase in mijn leven die prachtig en positief zou moeten zijn. Fok dit systeem. Tijd voor verandering in deze filmwereld!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Soundos (@soundos_el_ahmadi)