Connect with us

BN'ers

Bezoekers club bekogelen rapper Lil’ Kleine met meubels

rapper Lil' Kleine

Nu Lil’ Kleine gebroken heeft met Jaimie Vaes duikt hij weer volop het nachtleven in. Nu besloot hij een avondje te stappen in Club Air. Daar stond hem echter een niet zo hartelijk ontvangst te wachten. De rapper werd namelijk bekogeld met meubels.

Lil’ Kleine is lang niet meer zo populair als vroeger, en dat is nog zacht uitgedrukt. Voorheen werd hij nog overladen met fans die met hem op de foto wilde, maar die tijd is voorbij.

Toen bezoekers van de club de rapper opmerkten, brak de pleuris uit. “Direct toen hij werd gezien begonnen mensen met meubilair van het ‘balkon’ naar beneden te gooien, bovenop hem. De tafels vlogen in het rond”, vertelt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Knokpartij

Lil’ Kleine was in het gezelschap van acht beveiligers, maar dat schrikte de boze bezoekers niet af. “De halve club ging zich ermee bemoeien en meevechten”, klinkt het. Mensen moesten zich verschuilen om niet geraakt te worden. “De vriendin van mijn spion kon de trap niet meer op en heeft zich in een hoekje verstopt tot het voorbij was!”

De precieze oorzaak van de massale knokpartij is niet bekend. Wel is het duidelijk dat de populariteit van Kleine zwaar getaand is.