Connect with us

BN'ers

Verwoestend nieuws voor Wesley Sneijder: ‘Longkanker’

Wesley Sneijder

De familie Sneijder kreeg verschrikkelijk nieuws te horen. De moeder van Rodney, Wesley en Jeffrey Sneijder, Sylvia, heeft longkanker. Dat meldt Rodney in een gesprek.

Sylvia is sinds dinsdag wel weer thuis. Het is niet duidelijk hoe de behandelingen gaan verlopen. Een operatie is te risicovol, zo blijkt. Rodney geeft mee dat er op dit moment gelukkig nog geen uitzaaiingen zijn.

Nadat er een longtumor was ontdekt bij Sylvia, werd ze opgenomen in een ziekenhuis in Turkije. Toen was niet bekend of de tumor goed- of kwaadaardig was. Ze moest toen even wachten op groen licht van de dokters alvorens terug te keren naar Nederland. Sylvia was in daar om de trainingen van de Sneijder Academy mee te volgen. Vanwege haar slechte gezondheid kon dat niet langer.

De moeder van Wesley had al langer gezondheidsklachten. Ze had last van ademhalingsproblemen en benauwdheid. De dokter dacht eerst aan bronchitis en stuurde haar huiswaarts. Maar haar klachten verergerden dusdanig dat ze naar het ziekenhuis moest.