Connect with us

BN'ers

Johan Derksen eindelijk eerlijk: ‘Ik zit hier om de poen’

Derksen

Johan Derksen is eindelijk oprecht over de ware reden van zijn comeback op televisie na de kaarsrel. Dinsdagavond biechtte Derksen op dat hij maar een goede reden had om terug te keren: geld.

Dus helemaal geen medelijden met zijn collega’s of het gebrek aan steun vanwege Talpa, laat staan de vrijheid van meningsuiting. Dinsdagavond bekende Johan Derksen dat hij een comeback maakte voor de Talpa-poen.

Zakken vol geld

De anderen aan tafel, waaronder Angela de Jong, waren in shock over de bekentenis. Derksen meende wel wat hij zei, al kwam het wel over als een provocatie. “Ik voel mij helemaal geen boegbeeld van het vrije woord, ik geef slechts mijn mening. ,IJdelheid heb ik mijn zakken van vol. Ik zal je eerlijk vertellen, ik zit hier om een reden, om de poen…”

Huis voor de kinderen

Derksen legt ook uit waarom hij het doet voor de poen. “En weet je waarom ik hier zit om de poen? Kijk, ik heb drie kinderen. En die hebben dezelfde problemen als al die jonge mensen in Nederland. Die kunnen geen fatsoenlijk huis kopen en omdat ik hier zit kan ik die alle drie helpen met een huis kopen. Dat geeft mij ontzettend veel voldoening.”