Connect with us

BN'ers

Leontine Borsato laat van zich horen na hele moeilijke periode

Leontine Borsato

Leontine Borsato zit in zak en as. Hoewel de maand mei haar favoriete maand is, is het tegelijk ook de moeilijkste periode voor haar. Haar beide ouders overleden in mei. Vandaag staat Leontine stil bij hun heengaan.

Leontine steekt van wal: “De maand mei is misschien wel mijn favoriete maand. De kille, grijze winter is voorbij en de zon laat zich weer regelmatig zien en haar warmte voelen. De natuur is ontwaakt en showt haar schoonheid, alles staat in bloei en er zijn weer volop prachtige bloemen te verkrijgen waaronder mijn favoriete pioenrozen.” Toch voelt ze ook ondraaglijk veel leed.

Overlijden ouders

Vandaag was het de verjaardag van haar moeder. Daarom post ze een prachtig kiekje samen met haar moeder. Ze is op 24 mei begraven en dat was heel speciaal. “Toch is het ook de maand waarin ik mijn beide ouders verloor, op 9 mei 1996 mijn vader en op 19 mei 2017 mijn moeder. Tuurlijk was er veel verdriet maar vooral ook heel veel dankbaarheid.”

Het leven vieren

Leontine gaat verder: “We hebben op die dag haar leven letterlijk en figuurlijk gevierd. We hebben haar lievelings lied ‘Hava Naglia’ gezongen, de kleinkinderen hebben om haar kist heen gedanst zoals zij altijd met hen om de tafel deed toen ze klein waren. We hebben prachtige verhalen gedeeld, sommige grappig, andere emotioneel en uiteindelijk hebben we samen met alle aanwezigen op haar leven geproost. Met natuurlijk op de kist een hart van prachtige pioenrozen….”

Om af te sluiten richt ze zich rechtstreeks tot haar ouders: “Lieve Mama gefeliciteerd, maak er daar boven met Papa een feestje van ♥️.”