Connect with us

BN'ers

André van Duin deelt bizarre mening over controversiële Meilandjes

André van Duin

André van Duin is een van de weinige BN’ers die echt door iedereen geliefd is. Hijzelf is dan ook totaal niet omstreden. Toch geeft hij aan enorme fan te zijn van de Meilandjes. En die laatste zijn nogal controversieel.

Wanneer BN’ers in opspraak raken, zijn de collega’s er heel snel bij om hen te laten vallen. Toen de familie Meiland heibel veroorzaakten met hun uitspraken over de islam, wilde niemand nog met hen gezien worden.

André van Duin is heel anders. Ondanks de islamrel komt hij er graag voor uit dat hij enorme fan is van de Meilandjes. In de laatste Weekend onthult hij: “Ja, zeker! Ik heb alle afleveringen van Chateau Meiland gevolgd. Ik vind dat heel erg leuk.”

Flauwekul

André zegt dat hij na het overlijden van zijn man heel veel had aan de Meilandjes op televisie. “In mijn verdrietige periode, na het overlijden van mijn man Martin, heeft de serie me er wel regelmatig doorheen gesleept. Ik kon even wegzakken in de flauwekul en onzin die zij maken, dat was even wat anders.” Daarom hebben ze een speciaal plaatsje in zijn hart. “Het heeft me zeker kracht gegeven, en een lach op mijn gezicht.”

Carlo Boszhard

Een ander favoriet programma van André is dat van Carlo Boszhard. “Met De TV Kantine en programma’s als Married At First Sight. Hij doet al heel lang heel veel, op verschillende fronten, ik denk vaak: knap, leuk gedaan. Het één is leuker dan het ander, maar je kunt van iedereen wel wat leren.”