Connect with us

BN'ers

Fred van Leer en Privé-baas vliegen elkaar in de haren: “Mij niet meer bellen!”

Fred van Leer boos op Privé-baas

Het zijn heftige tijden voor Fred van Leer en dat is nog zacht uitgedrukt. Deze week gaf Fred toe dat hij zichzelf van het leven wilde beroven. Nu stoort hij zich aan heel andere dingen in het leven. Hij beledigde Privé-baas Evert Santgoets en dat schoot bij die laatste in het verkeerde keelgat. Op de nationale televisie maakte Evert de stylist helemaal met de grond gelijk.

In het exclusieve interview van Privé liet een insider optekenen dat Fred van Leer nog altijd dat ongelukkige eenzame jongetje uit Alblasserdam is. Fred kon niet lachen om de uitspraak en postte op zijn Instagram een video waarin hij het blad door de kamer slingert.

Boze Evert

Dat vond de Privé-baas dan weer not done. Aan tafel bij Shownieuws vertelde Evert: “Ja, dat gaat me aan het hart, want aan dat blad wordt elke week keihard gewerkt.” Het bewuste interview verscheen donderdag in De Telegraaf, vlak na de emotionele verklaring van Fred. Op Instagram beweert de stylist nu dat hij helemaal geen interview gaf aan Privé. Evert valt van de ene verbazing in de andere …

Fred van Leer is boos op Evert Santegoeds.

Instagram / Fred van Leer – Evert Santegoeds maakt Fred met de grond gelijk.

‘Niet veel te maken met hem’

Evert legde uit: “Afgelopen woensdag belde hij me. Ik herken zijn nummers niet eens. Het is iemand met wie ik niet heel veel te maken heb en ook niet ken eigenlijk.” De Privé-baas zegt dat hij Fred hooguit een keertje sprak op een groot feest. “Toen kreeg ik: ‘Wil je me bellen? Fred’. Ik dacht nog: welke Fred?”

Evert Santegoeds doet zijn relaas tot in de kleinste details: “Ik kon me niet voorstellen dat het deze Fred was. Hij was het wel.” De Privé-baas zegt dat Fred duidelijk wilde maken waarom hij in de Bouman-kliniek was beland.

Dankbaar voor interview

Evert zegt dat Fred zelfs heel dankbaar was voor het interview. Hij stuurde terug naar Evert: “Bedankt en geweldig dat je dit voor me doet!” Maar dan volgde er een heel ander bericht: “Ik heb met niemand gesproken.” Evert zegt dat hij toen dacht: “Ik hoop dat je snel weer de oude bent, jongen, maar mij moet je maar niet meer bellen.”

‘In de war’

Ook Patty Brard, die ook bij Shownieuws aan tafel zat, reageert vol ongeloof: “Oh! Ja, ik schrik er eigenlijk een beetje van.” Dan haalt Evert de botte bijl boven. De Privé-baas heeft geen goed woord over voor de stylist. “Nou, ik hou me nog in. Hij zal wel in de war zijn. Afgelopen zondag wou hij nog dood en nu maakt hij zich druk om heel andere dingen. Ik vind het erg vervelend voor die man, maar ik laat me ook niet zo in de hoek zetten alsof ik hem niet gesproken heb, terwijl hij me vier keer gebeld heeft.”

Lees verder

BN'ers

Breaking: Estavana Polman verlaat haar gezin

Handbalster Estavana Polman speelde jaren in Denemarken en verhuisde zelfs met Rafael van der Vaart om dichter bij haar club te wonen. Ze werd moeder van dochtertje Jesslyn en stiefzoon Damián trok bij hen in. Maar nu vertrekt ze alleen naar Roemenië.

Estavana heeft een pittige periode achter de rug met een blessure en het verplicht vertrek bij haar club in Denemarken. Het gaat gelukkig allemaal iets beter met haar en afgelopen week tekende ze bij een club in Roemenië.

Chaos

„Het was wel een beetje chaos hoor! Het is allemaal heel snel gegaan”, vertelt Estavana tegen RTL Boulevard. Een makkelijke keuze was het volgens haar niet, want Roemenië ligt toch ongeveer op 2300 kilometer afstand van Denemarken en dus haar gezin. „Dan krijg je een aanbieding en dan denk je ‘hm, gaan we het doen?’ En dan ga je overleggen thuis en Raf zei ‘ga! en we regelen het wel’, maar ja ik zie dan allemaal beren.” Uiteindelijk besluit ze om toch te gaan. „Ik ben met twee tassen weggegaan en ik dacht ‘ik kijk wel hoe het gaat’.”

‘Buikpijn’

Het achterlaten van haar gezin gaat Estavana niet in de koude kleren zitten. „Ik heb echt pijn in mijn buik gehad. Die kleine op bed leggen, Damián doei zeggen, mij kon je oprapen. Nu ben ik er en nu gaan we er gewoon het beste van maken.” Rafael volgt zijn liefde ook niet naar Roemenië, maar volgens Estavana houdt dat het juist spannend. „Dan kun je ook geen ruzie maken met elkaar. We kunnen ons hele leven nog samen zijn, op de bank zitten en oud worden en saai doen.”

Lees verder

BN'ers

Geert Wilders flink onder vuur na satirische grap over Marokkanen

Marokko plaatste zich deze week knap als groepshoofd van hun poule voor de achtste finale op het WK voetbal in Qatar. Dat werd met name in de grote steden in Nederland goed gevierd, hoewel er ook her en der wat relletjes ontstonden.

Geert Wilders reageerde op zijn eigen manier op deze gebeurtenis maar niet iedereen vond dat even grappig.

De politicus deelde een gefotoshopte foto van zichzelf als VAR met daarbij de tekst geschreven: ‘doelpunt Marokko afgekeurd door VAR’. Hoewel Geertje zelf de grap waarschijnlijk erg geslaagd vond is zijn er een hoop Twitteraars die dit te ver vinden gaan gezien de reacties.

 

Lees verder

BN'ers

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder
Advertisement

Trending