Connect with us

BN'ers

Fred van Leer en Privé-baas vliegen elkaar in de haren: “Mij niet meer bellen!”

Fred van Leer boos op Privé-baas

Het zijn heftige tijden voor Fred van Leer en dat is nog zacht uitgedrukt. Deze week gaf Fred toe dat hij zichzelf van het leven wilde beroven. Nu stoort hij zich aan heel andere dingen in het leven. Hij beledigde Privé-baas Evert Santgoets en dat schoot bij die laatste in het verkeerde keelgat. Op de nationale televisie maakte Evert de stylist helemaal met de grond gelijk.

In het exclusieve interview van Privé liet een insider optekenen dat Fred van Leer nog altijd dat ongelukkige eenzame jongetje uit Alblasserdam is. Fred kon niet lachen om de uitspraak en postte op zijn Instagram een video waarin hij het blad door de kamer slingert.

Boze Evert

Dat vond de Privé-baas dan weer not done. Aan tafel bij Shownieuws vertelde Evert: “Ja, dat gaat me aan het hart, want aan dat blad wordt elke week keihard gewerkt.” Het bewuste interview verscheen donderdag in De Telegraaf, vlak na de emotionele verklaring van Fred. Op Instagram beweert de stylist nu dat hij helemaal geen interview gaf aan Privé. Evert valt van de ene verbazing in de andere …

Fred van Leer is boos op Evert Santegoeds.

Instagram / Fred van Leer – Evert Santegoeds maakt Fred met de grond gelijk.

‘Niet veel te maken met hem’

Evert legde uit: “Afgelopen woensdag belde hij me. Ik herken zijn nummers niet eens. Het is iemand met wie ik niet heel veel te maken heb en ook niet ken eigenlijk.” De Privé-baas zegt dat hij Fred hooguit een keertje sprak op een groot feest. “Toen kreeg ik: ‘Wil je me bellen? Fred’. Ik dacht nog: welke Fred?”

Evert Santegoeds doet zijn relaas tot in de kleinste details: “Ik kon me niet voorstellen dat het deze Fred was. Hij was het wel.” De Privé-baas zegt dat Fred duidelijk wilde maken waarom hij in de Bouman-kliniek was beland.

Dankbaar voor interview

Evert zegt dat Fred zelfs heel dankbaar was voor het interview. Hij stuurde terug naar Evert: “Bedankt en geweldig dat je dit voor me doet!” Maar dan volgde er een heel ander bericht: “Ik heb met niemand gesproken.” Evert zegt dat hij toen dacht: “Ik hoop dat je snel weer de oude bent, jongen, maar mij moet je maar niet meer bellen.”

‘In de war’

Ook Patty Brard, die ook bij Shownieuws aan tafel zat, reageert vol ongeloof: “Oh! Ja, ik schrik er eigenlijk een beetje van.” Dan haalt Evert de botte bijl boven. De Privé-baas heeft geen goed woord over voor de stylist. “Nou, ik hou me nog in. Hij zal wel in de war zijn. Afgelopen zondag wou hij nog dood en nu maakt hij zich druk om heel andere dingen. Ik vind het erg vervelend voor die man, maar ik laat me ook niet zo in de hoek zetten alsof ik hem niet gesproken heb, terwijl hij me vier keer gebeld heeft.”

Lees verder

BN'ers

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft aangedaan

Het OM (Openbaar Ministerie) heeft vandaag bekendgemaakt welke verdenkingen er tegen Peter Gillis liggen. De officier van justitie laat weten dat Gillis verdacht wordt van mishandeling van Nicolleke Cremers.

De multimiljonair zou Kremers in haar rug en neus hebben gebeten, haar tegen de muur hebben geduwd en in haar borsten geknepen zou hebben. Daarnaast zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken.

De mishandeling zou op 29 mei hebben plaatsgevonden in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in het Brabantse Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft gedaan

Ontkennen

Zoals we inmiddels allemaal weten, ging Peter in eerste instantie de ontkenningsfase in. Zowel Gillis als zijn vrienden gebruikten de termen ”onzin” en ”niet waar”.

Deze leugens bleken niet lang stand te houden, want toen bekend werd dat de zestigjarige realityster voor de rechtbank verschijnen moet, bleek hij een spijtoptant. Ineens maakte hij excuses, waarna advocaat Ton van den Biezenbos er als de kippen bij was om snel te benadrukken dat Nicol geen aangifte tegen haar financierder had gedaan.

Wat Nicol echter wel heeft gedaan, is een belastende verklaring afleggen. En dus besloot het OM om op eigen houtje tot vervolging over te gaan. De zitting die vandaag plaatsvond, duurde overigens erg kort. Dat komt doordat Nicol eerst als getuige moet opdraven, iets dat nog niet gebeurd was.

Lees verder

BN'ers

Zien: Chantal Janzen helemaal uit de kleren voor magazine

Leeftijd is slechts een getal, dat blijkt wel als je kijkt naar Chantal Janzen. Ze is en blijft een van de knapste en leukste vrouwen van Nederland. Ze is van binnen en buiten een prachtig mens. Ze heeft nu een shoot gedaan waar menig man, en vrouw, heel erg blij is.

Chantal Janzen uit de kleren

We kennen de 42-jarige Chantal natuurlijk voornamelijk vanwege haar tv-werk. Maar ook op Instagram gaat ze als een speer. Zowel haar kijkcijfers op tv als de views op sociale media gaan door het dak. En dat kan ook niet anders als je zulke kiekjes plaatst.

Ze was onlangs presentatrice tijdens Eurovisie Songfestival en is bekend van The Voice of Holland en Chantal blijft slapen. Ze heeft nu een shoot gedaan voor haar eigen magazine &C. En die liet veel mensen met open mond achter.

Douze points!

Bonjour.Comment allez-vous? De foto krijgt geweldige reacties. Zo zegt Jan Smit bijvoorbeeld: Douze Points. We zijn het helemaal met hem eens. Leeftijd is echt maar een getal, dat blijkt maar weer.

Hieronder hebben we onze andere favoriete foto’s van de blondine op een rijtje gezet. We wensen je dan ook een prachtige dag! ?

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder
Advertisement

Trending