Connect with us

BN'ers

Fred van Leer en Privé-baas vliegen elkaar in de haren: “Mij niet meer bellen!”

Fred van Leer boos op Privé-baas

Het zijn heftige tijden voor Fred van Leer en dat is nog zacht uitgedrukt. Deze week gaf Fred toe dat hij zichzelf van het leven wilde beroven. Nu stoort hij zich aan heel andere dingen in het leven. Hij beledigde Privé-baas Evert Santgoets en dat schoot bij die laatste in het verkeerde keelgat. Op de nationale televisie maakte Evert de stylist helemaal met de grond gelijk.

In het exclusieve interview van Privé liet een insider optekenen dat Fred van Leer nog altijd dat ongelukkige eenzame jongetje uit Alblasserdam is. Fred kon niet lachen om de uitspraak en postte op zijn Instagram een video waarin hij het blad door de kamer slingert.

Boze Evert

Dat vond de Privé-baas dan weer not done. Aan tafel bij Shownieuws vertelde Evert: “Ja, dat gaat me aan het hart, want aan dat blad wordt elke week keihard gewerkt.” Het bewuste interview verscheen donderdag in De Telegraaf, vlak na de emotionele verklaring van Fred. Op Instagram beweert de stylist nu dat hij helemaal geen interview gaf aan Privé. Evert valt van de ene verbazing in de andere …

Fred van Leer is boos op Evert Santegoeds.

Instagram / Fred van Leer – Evert Santegoeds maakt Fred met de grond gelijk.

‘Niet veel te maken met hem’

Evert legde uit: “Afgelopen woensdag belde hij me. Ik herken zijn nummers niet eens. Het is iemand met wie ik niet heel veel te maken heb en ook niet ken eigenlijk.” De Privé-baas zegt dat hij Fred hooguit een keertje sprak op een groot feest. “Toen kreeg ik: ‘Wil je me bellen? Fred’. Ik dacht nog: welke Fred?”

Evert Santegoeds doet zijn relaas tot in de kleinste details: “Ik kon me niet voorstellen dat het deze Fred was. Hij was het wel.” De Privé-baas zegt dat Fred duidelijk wilde maken waarom hij in de Bouman-kliniek was beland.

Dankbaar voor interview

Evert zegt dat Fred zelfs heel dankbaar was voor het interview. Hij stuurde terug naar Evert: “Bedankt en geweldig dat je dit voor me doet!” Maar dan volgde er een heel ander bericht: “Ik heb met niemand gesproken.” Evert zegt dat hij toen dacht: “Ik hoop dat je snel weer de oude bent, jongen, maar mij moet je maar niet meer bellen.”

‘In de war’

Ook Patty Brard, die ook bij Shownieuws aan tafel zat, reageert vol ongeloof: “Oh! Ja, ik schrik er eigenlijk een beetje van.” Dan haalt Evert de botte bijl boven. De Privé-baas heeft geen goed woord over voor de stylist. “Nou, ik hou me nog in. Hij zal wel in de war zijn. Afgelopen zondag wou hij nog dood en nu maakt hij zich druk om heel andere dingen. Ik vind het erg vervelend voor die man, maar ik laat me ook niet zo in de hoek zetten alsof ik hem niet gesproken heb, terwijl hij me vier keer gebeld heeft.”