Connect with us

BN'ers

Breuk André en Monique kwam door de drank!

gezin-monique-andre

Het is alweer een jaar geleden, de breuk tussen André en Monique. En hoewel inmiddels alles koek en ei is, is dit niet vanzelf gegaan. In Linda’s wintermaand vertelt André openhartig over de breuk en waar dit mee te maken had… 

Volgens de zanger had dit alles te maken met de alcohol. Het boterde al een tijd lang niet tussen hem en Monique, zo vertelt hij. Maar het werd pas echt definitief toen hij zijn intrek deed in een eigen woning. Op een gegeven moment zaten hij en Monique op de bank en bespraken ze hoe ze verder moesten. Ik zei: ‘als jij niet kan leven met hetgeen wat mij gelukkig maakt, dan moeten we ermee stoppen.’ Het ging over alcohol”, aldus de zanger.

Monique zei vervolgens, oke dan stoppen we er maar mee. ‘Toen ben ik de deur uitgegaan en toen was het echt klaar. Ik dacht echt dat ik in mijn recht stond. Ik was er heilig van overtuigd.’ zo reageert André.

Relatie Bridget

breuk-andre-monique

Vlak daarna kreeg de zanger een relatie met presentatrice Bridget Maasland. Bridget was volgens André een zelfde soort lifestyle gewend als hij. Bridget genoot ook met regelmaat van een glaasje alcohol en samen hadden ze de grootste lol. ‘Ik dacht: dit is het walhalla, ik kan zijn wie ik echt ben.’ zo vertelt André verder.

Maar de relatie hield niet lang stand. Al gauw kwam André erachter dat dit het toch ook niet was. Gelukkig wilde Monique André nog een kans geven en de twee zijn weer helemaal blij met elkaar en zelfs verloofd. Wanneer het huwelijk plaats gaat vinden weten ze nog niet.

Wel zijn de twee al druk in de weer om van hun grote dag ook een hele speciale dag te maken. De zanger vertelde eerder al samen met Monique hele avonden op Pinterest te zitten opzoek naar inspiratie voor hun bijzondere dag.