Connect with us

BN'ers

Breuk André en Monique kwam door de drank!

gezin-monique-andre

Het is alweer een jaar geleden, de breuk tussen André en Monique. En hoewel inmiddels alles koek en ei is, is dit niet vanzelf gegaan. In Linda’s wintermaand vertelt André openhartig over de breuk en waar dit mee te maken had… 

Volgens de zanger had dit alles te maken met de alcohol. Het boterde al een tijd lang niet tussen hem en Monique, zo vertelt hij. Maar het werd pas echt definitief toen hij zijn intrek deed in een eigen woning. Op een gegeven moment zaten hij en Monique op de bank en bespraken ze hoe ze verder moesten. Ik zei: ‘als jij niet kan leven met hetgeen wat mij gelukkig maakt, dan moeten we ermee stoppen.’ Het ging over alcohol”, aldus de zanger.

Monique zei vervolgens, oke dan stoppen we er maar mee. ‘Toen ben ik de deur uitgegaan en toen was het echt klaar. Ik dacht echt dat ik in mijn recht stond. Ik was er heilig van overtuigd.’ zo reageert André.

Relatie Bridget

breuk-andre-monique

Vlak daarna kreeg de zanger een relatie met presentatrice Bridget Maasland. Bridget was volgens André een zelfde soort lifestyle gewend als hij. Bridget genoot ook met regelmaat van een glaasje alcohol en samen hadden ze de grootste lol. ‘Ik dacht: dit is het walhalla, ik kan zijn wie ik echt ben.’ zo vertelt André verder.

Maar de relatie hield niet lang stand. Al gauw kwam André erachter dat dit het toch ook niet was. Gelukkig wilde Monique André nog een kans geven en de twee zijn weer helemaal blij met elkaar en zelfs verloofd. Wanneer het huwelijk plaats gaat vinden weten ze nog niet.

Wel zijn de twee al druk in de weer om van hun grote dag ook een hele speciale dag te maken. De zanger vertelde eerder al samen met Monique hele avonden op Pinterest te zitten opzoek naar inspiratie voor hun bijzondere dag.

Lees verder

BN'ers

Monique Westenberg waarschuwt: ‘Nu is het genoeg’

Monique Westenberg heeft in het weekend hart uitgehaald naar haar haters. Ze plaatste namelijk een foto van haar hond en haar zoontje kleine Dre die veertjes van vogeltjes aan het verzamelen was in een weiland. Tot zover is er niks vreemd aan de hand, maar Monique had het gevoel dat als ze de foto zou plaatsen er kritiek zou komen op de enorme gouden ketting die kleine Dre om zijn nek had hangen.

Dus plaatse Monique een kleine disclaimer bij de foto om te voorkomen dat haar haters weer helemaal los gaan in de reactie’s. De disclaimer was:

‘Voor de Insta maffia. Nee dit is geen echte gouden ketting om de nek van mijn zoon. Het is een broekketting van zijn papa.’

Hieronder de foto waar het om ging.

Lees verder

BN'ers

Opnieuw vreselijk nieuws voor Peter Gillis

Gisteren lieten wij weten dat als Talpa besluit te stoppen met de succesvolle serie Massa is Kassa van Peter Gillis na de leugens die Peter verteld heeft over de mishandeling van zijn vriendin Nicol, RTL er wel oren naar heeft om Peter in te lijven bij hun. Dus het lijkt erop dat Peter niet snel van de buis zal verdwijnen.

Maar Peter heeft naast de rechtszaak die hem boven het hoofd hangt voor het mishandelen van Nicol nog een groot probleem laat Quote weten. De villa die Peter in het Belgische plaatsje Pelt kocht voor bijna 5 miljoen euro blijkt namelijk op een Belgische veilingsite te staan voor een bedrag van maar 1.875.000 euro.

Is er beslag gelegd op de villa of wil Peter er zo snel mogelijk vanaf en neemt hij het miljoenenverlies maar voor lief? Wat er ook is gebeurd Peter gaat hier in ieder geval flink verlies op lijden. Overigens kan Peter dit verlies wel makkelijk dragen. Zijn vermogen werd in 2020 door de Quote nog geschat op zo een 40 miljoen euro.

Lees verder

BN'ers

Yolanthe Cabau over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Yolanthe Cabau (37) zou graag een kindje willen adopteren, zo vertelt ze aan Beau Monde. Maar dat blijkt helemaal niet zo simpel als dat ‘Yo’ gedacht had.

De actrice en ex van Wesley Sneijder koestert al geruime tijd de droom om nog een keer moeder te worden. “Ooit leek het er bijna van te gaan komen, maar toen liep alles in één keer anders”, zo vertelt de op Ibiza geboren schone openhartig aan het blad.

Adoptie
Omdat ze een kinderwens heeft, heeft ze nagedacht om wellicht een kindje te adopteren. “Maar dat is niet echt makkelijk, zeker niet als single moeder.”

Yolanthe over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Privé zou ik heel graag nog een keer moeder willen worden. Het is altijd mijn droom geweest om een groot gezin te hebben. Ik heb gelukkig nog de tijd… De toekomst zal uitwijzen hoe, wat en wanneer.”

Lees verder
Advertisement

Trending