Connect with us

BN'ers

André Hazes liet Monique in de steek voor de drank

André Hazes

De scheiding tussen André Hazes en Monique Westenberg zorgde vorig jaar voor heel wat deining. Nu onthult de zanger in de televisieshow Linda’s Wintermaand dat de drank de grote boosdoener was voor de breuk.

André geeft toe dat het op dat ogenblik ‘al maanden niet lekker’ ging. De zanger hakte de knoop naar eigen zeggen door toen hij naast Monique op de bank zat en eens goed nadacht over zijn relatie. Dré onthulde: “Ik zei: ‘Als jij niet kan leven met hetgeen wat mij gelukkig maakt, dan moeten we ermee stoppen’. Het ging over alcohol.”

In de armen van Bridget Maasland

De zanger geeft aan dat Monique mee ging in zijn verhaal. Daarover vertelt de zanger: “Ze zei: ‘Oké, dan stoppen we ermee’. Toen ben ik de deur uitgegaan en toen was het echt klaar. Ik dacht echt dat ik in mijn recht stond. Ik was er heilig van overtuigd.”

Daarna vond André troost in de armen van Bridget Maasland. Het plaatje klopte compleet, want volgens de zanger heeft Bridget “ook best wel zo’n leefstijl van een glaasje wijn en gezelligheid.” Daarom dacht hij: “Dit is het walhalla, ik kan zijn wie ik echt ben.” De liefde met de presentatrice was echter geen lang leven beschoren. André openhartig: “Ik kwam er best snel achter: dit is eigenlijk helemaal niet het leven.”

Nadat André met hangende pootjes bij Monique terugkwam, zijn de plooien weer helemaal gladgestreken. Meer nog: onlangs ging de zanger op één knie om zijn Monique eindelijk ten huwelijk te vragen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)