Connect with us

BN'ers

Zien: Linda de Mol neemt het op voor Bridget Maasland!

linda-wintermaand

Het was alles behalve een goed jaar voor Bridget Maasland. De blonde presentatrice ligt regelmatig onder vuur vanwege haar korte affaire met André Hazes. In Linda’s wintermaand is Linda het helemaal zal en neemt het op voor Bridget.

In de laatste aflevering van Linda’s wintermaand was André Hazes te gast. Tijdens het gesprek dat Linda met de zanger heeft, wordt ook kort het onderwerp ‘bridget’ aangehaald. “Er was een korte relatie met een bekende presentatrice. Het begint met een B en het eindigt met ‘ridget'”, begon Linda tijdens de uitzending.

bridget-maasland-andre-hazes

André verliet Monique en kreeg een relatie met Bridget.  “Mo en ik gingen al maanden niet lekker. We waren nog niet echt uit elkaar, maar ik zat op een gegeven moment op de bank en zei: ‘Als jij niet kan leven met hetgeen wat mij gelukkig maakt, dan moeten we stoppen”, hiermee doelde André op zijn liefde voor alcohol – iets wat er bij Monique niet in ging. “

Toen ontmoette ik iemand die ook best wel zo’n leefstijl had en ook genoot van een glaasje wijn en gezelligheid. Ik dacht: dit is het walhalla, ik kan zijn wie ik echt ben”, gaat hij verder. De relatie tussen André en Bridget bleek niet van lange duur en uiteindelijk keerde de zanger terug naar Monique.

“Wat ik wel een beetje sneu voor Bridget vond, was dat zij voor mijn gevoel een beetje de zondebok was. Iedereen deed zo negatief van: ‘Ja, wat wil je dan met zo’n jonge jongen?’ En toen dacht ik: Ja, daar was jij toch ook bij? Het leek net alsof zij meer negativiteit over zich heen kreeg dan jij”, legt Linda uit.

André stemt hiermee in en sluit het gesprek af: “Sommige dingen waren misschien wel terecht, maar je kunt iets zeggen of iets zéggen. Het was echt een hele heftige tijd, ook voor haar, absoluut.”

Lees verder

BN'ers

Breaking: Estavana Polman verlaat haar gezin

Handbalster Estavana Polman speelde jaren in Denemarken en verhuisde zelfs met Rafael van der Vaart om dichter bij haar club te wonen. Ze werd moeder van dochtertje Jesslyn en stiefzoon Damián trok bij hen in. Maar nu vertrekt ze alleen naar Roemenië.

Estavana heeft een pittige periode achter de rug met een blessure en het verplicht vertrek bij haar club in Denemarken. Het gaat gelukkig allemaal iets beter met haar en afgelopen week tekende ze bij een club in Roemenië.

Chaos

„Het was wel een beetje chaos hoor! Het is allemaal heel snel gegaan”, vertelt Estavana tegen RTL Boulevard. Een makkelijke keuze was het volgens haar niet, want Roemenië ligt toch ongeveer op 2300 kilometer afstand van Denemarken en dus haar gezin. „Dan krijg je een aanbieding en dan denk je ‘hm, gaan we het doen?’ En dan ga je overleggen thuis en Raf zei ‘ga! en we regelen het wel’, maar ja ik zie dan allemaal beren.” Uiteindelijk besluit ze om toch te gaan. „Ik ben met twee tassen weggegaan en ik dacht ‘ik kijk wel hoe het gaat’.”

‘Buikpijn’

Het achterlaten van haar gezin gaat Estavana niet in de koude kleren zitten. „Ik heb echt pijn in mijn buik gehad. Die kleine op bed leggen, Damián doei zeggen, mij kon je oprapen. Nu ben ik er en nu gaan we er gewoon het beste van maken.” Rafael volgt zijn liefde ook niet naar Roemenië, maar volgens Estavana houdt dat het juist spannend. „Dan kun je ook geen ruzie maken met elkaar. We kunnen ons hele leven nog samen zijn, op de bank zitten en oud worden en saai doen.”

Lees verder

BN'ers

Geert Wilders flink onder vuur na satirische grap over Marokkanen

Marokko plaatste zich deze week knap als groepshoofd van hun poule voor de achtste finale op het WK voetbal in Qatar. Dat werd met name in de grote steden in Nederland goed gevierd, hoewel er ook her en der wat relletjes ontstonden.

Geert Wilders reageerde op zijn eigen manier op deze gebeurtenis maar niet iedereen vond dat even grappig.

De politicus deelde een gefotoshopte foto van zichzelf als VAR met daarbij de tekst geschreven: ‘doelpunt Marokko afgekeurd door VAR’. Hoewel Geertje zelf de grap waarschijnlijk erg geslaagd vond is zijn er een hoop Twitteraars die dit te ver vinden gaan gezien de reacties.

 

Lees verder

BN'ers

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder
Advertisement

Trending