Connect with us

BN'ers

Zien: Linda de Mol neemt het op voor Bridget Maasland!

linda-wintermaand

Het was alles behalve een goed jaar voor Bridget Maasland. De blonde presentatrice ligt regelmatig onder vuur vanwege haar korte affaire met André Hazes. In Linda’s wintermaand is Linda het helemaal zal en neemt het op voor Bridget.

In de laatste aflevering van Linda’s wintermaand was André Hazes te gast. Tijdens het gesprek dat Linda met de zanger heeft, wordt ook kort het onderwerp ‘bridget’ aangehaald. “Er was een korte relatie met een bekende presentatrice. Het begint met een B en het eindigt met ‘ridget'”, begon Linda tijdens de uitzending.

bridget-maasland-andre-hazes

André verliet Monique en kreeg een relatie met Bridget.  “Mo en ik gingen al maanden niet lekker. We waren nog niet echt uit elkaar, maar ik zat op een gegeven moment op de bank en zei: ‘Als jij niet kan leven met hetgeen wat mij gelukkig maakt, dan moeten we stoppen”, hiermee doelde André op zijn liefde voor alcohol – iets wat er bij Monique niet in ging. “

Toen ontmoette ik iemand die ook best wel zo’n leefstijl had en ook genoot van een glaasje wijn en gezelligheid. Ik dacht: dit is het walhalla, ik kan zijn wie ik echt ben”, gaat hij verder. De relatie tussen André en Bridget bleek niet van lange duur en uiteindelijk keerde de zanger terug naar Monique.

“Wat ik wel een beetje sneu voor Bridget vond, was dat zij voor mijn gevoel een beetje de zondebok was. Iedereen deed zo negatief van: ‘Ja, wat wil je dan met zo’n jonge jongen?’ En toen dacht ik: Ja, daar was jij toch ook bij? Het leek net alsof zij meer negativiteit over zich heen kreeg dan jij”, legt Linda uit.

André stemt hiermee in en sluit het gesprek af: “Sommige dingen waren misschien wel terecht, maar je kunt iets zeggen of iets zéggen. Het was echt een hele heftige tijd, ook voor haar, absoluut.”