Connect with us

BN'ers

Famke Louise laat zich opnieuw uit over #ikdoenietmeermee

famke-louise-blikt-terug

Famke Louise heeft een bijzonder en rumoerig jaar achter de rug. De zangeres deed mee aan de hashtag #ikdoenietmeermee en dit werd haar alles behalve in dank afgenomen. Wat vooral zorgde voor ophef was haar optreden in Jinek…

In het programma Jinek, waar Famke Louise toen der tijd te gast was, wist de zangeres niet uit haar woorden te komen. Heel Nederland viel over haan heen. Famke blikt nu terug op deze niet al te beste dag uit haar carrière.

Zo vertelt ze dat haar intenties bij Jinek goed waren. ‘Het kwam er iets anders uit dan ik bedoelde, maar het zorgde wel voor veel ophef.’ aldus de influencer.

Famke-Louise

#ikdoenietmeermee

Als Famke het overigens opnieuw kon doen, zou zij niet deelnemen aan de hashtag groep. Ze begrijpt dat achteraf gezien dit niet gepast was. Toch was haar intentie ook toen niet kwaad, al is dit volgens haar door de media verkeerd opgepakt.

Al met al kijkt Famke terug op een bijzonder jaar. Naast de hele hashtag storm en het breken met haar management kijkt Famke met een positieve blik naar 2021.