Connect with us

BN'ers

‘Het laatste werk van Linda Hakeboom?!’

docu-serie-nikkie-tutorials

Vandaag verschijnt het allereerste deel van NikkieTutorials: Layers of Me, een docu over influencer Nikkie de Jager. De docu is gemaakt door Linda Hakeboom, zij vecht sinds deze zomer tegen borstkanker.

Linda twijfelde in eerste instantie enorm om de docu serie van Nikkie te maken. Normaal gesproken kent ze degene met wie ze gaat werken niet. Nikkie kende ze enorm goed, ze zijn zelfs vriendinnen. Linda was bang dat dit de vriendschap kon gaan verpesten.

Influencer

Nikkie is met har 13,7 miljoen volgers geen kleine influencer meer. Ze heeft enorm veel van zichzelf al online staan. Ook dit maakte het iets moeilijker voor Linda om de docu te maken. Toch vindt ze dat een docu niet het zelfde is als de video’s die Nikkie zelf maakt.

‘Een documentaire is niet te vergelijken met haar eigen video’s. Daarin kan ze veel kwijt, maar niet wat er achter de schermen gebeurt, als ze met familie is, of alleen op een hotelkamer aan de andere kant van de wereld. Ik denk dat het voor influencers fijn kan zijn een andere kant van hun leven te laten zien. Het is niet altijd glitter en glamour, zoals mensen weleens denken’, zo vertelt Linda.

NikkieTutorials: Layers of Me, vanaf maandag 28 december vier weken lang op YouTube om 18.00 uur

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linda Hakeboom (@lindahakeboom)