Connect with us

BN'ers

‘Het laatste werk van Linda Hakeboom?!’

docu-serie-nikkie-tutorials

Vandaag verschijnt het allereerste deel van NikkieTutorials: Layers of Me, een docu over influencer Nikkie de Jager. De docu is gemaakt door Linda Hakeboom, zij vecht sinds deze zomer tegen borstkanker.

Linda twijfelde in eerste instantie enorm om de docu serie van Nikkie te maken. Normaal gesproken kent ze degene met wie ze gaat werken niet. Nikkie kende ze enorm goed, ze zijn zelfs vriendinnen. Linda was bang dat dit de vriendschap kon gaan verpesten.

Influencer

Nikkie is met har 13,7 miljoen volgers geen kleine influencer meer. Ze heeft enorm veel van zichzelf al online staan. Ook dit maakte het iets moeilijker voor Linda om de docu te maken. Toch vindt ze dat een docu niet het zelfde is als de video’s die Nikkie zelf maakt.

‘Een documentaire is niet te vergelijken met haar eigen video’s. Daarin kan ze veel kwijt, maar niet wat er achter de schermen gebeurt, als ze met familie is, of alleen op een hotelkamer aan de andere kant van de wereld. Ik denk dat het voor influencers fijn kan zijn een andere kant van hun leven te laten zien. Het is niet altijd glitter en glamour, zoals mensen weleens denken’, zo vertelt Linda.

NikkieTutorials: Layers of Me, vanaf maandag 28 december vier weken lang op YouTube om 18.00 uur

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linda Hakeboom (@lindahakeboom)

Lees verder

BN'ers

‘Doodzieke Rob de Nijs (79) kan geen stap meer zetten: is dit het einde’

Rob de Nijs is aan zijn rolstoel gekluisterd. De 79-jarige zanger vertelt in een interview met weekblad Privé, dat met hem mee op vakantie naar Curaçao ging, dat hij niet meer kan lopen.

“Ik kan nu geen stap meer zetten”, zegt De Nijs die de ziekte van Parkinson heeft, maar het naar eigen zeggen goed maakt. “Het is niet anders, ik heb die ziekte en die gaat van kwaad tot erger. Nooit naar weer ietsje beter. Daar kun je verdrietig van worden en dat zijn we vaak genoeg, maar je moet er ook niet al te veel bij stilstaan en in plaats daarvan kijken wat je nog wel kan.”

Zo kon de zanger dus nog wel met zijn geliefden op vakantie naar Curaçao, een reis die al twee jaar op de planning stond maar vanwege corona steeds moest worden verplaatst. “Maar het is ervan gekomen… en het was geweldig.”

Afgelopen zomer nam De Nijs afscheid van zijn Nederlandse fans met een optreden in de Ziggo Dome. Op nieuwjaarsdag wordt dit concert bij Omroep MAX uitgezonden. Het was ook echt de laatste keer dat de zanger zijn beroep heeft uitgeoefend. “Ik heb daarna niet meer gezongen, nee. Maar het zwarte gat waar iedereen zo bang voor was, is uitgebleven. Niet voor niets heet m’n laatste album: het is mooi geweest.”

Lees verder

BN'ers

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Lees verder

BN'ers

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

 

Lees verder
Advertisement

Trending