Connect with us

BN'ers

André onthult: Dit is de ware reden van de breuk tussen André en Monique

verloving-hazes

Vorig jaar zag het leven van André Hazes er nogal anders uit. De relatie tussen hem en Monique was voorbij en de zanger dacht het geluk gevonden te hebben bij presentatrice Bridget Maasland.

In Linda’s Wintermaand vertelt de zanger openhartig over de rumoerige tijd in zijn leven. Zo vertelt André dat het tussen hem en Monique al maanden niet lekker liep. André vertelt dat hij op dat moment al een eigen woning had, waar hij ook al zijn intrek in gedaan had.

Relatieproblemen

André en Monique waren op dit moment nog niet echt uit elkaar, maar daar ging het wel naar toe.  ‘Als jij niet kan leven met hetgeen wat mij gelukkig maakt, dan moeten we ermee stoppen.’ Het ging over alcohol.” zo vertelt André.

breuk-andre-monique

Monique reageerde hier nogal luchtig op en zei, oké dan stoppen we ermee. ‘Toen ben ik de deur uitgegaan en toen was het echt klaar. Toen dacht ik echt dat ik in mijn recht stond. Ik was er heilig van overtuigd.’

Toen André Bridget ontmoete leek dit het walhalla, zij leefde vrij  zoals de zanger ook deed en hij genoot hier van. Maar al gauw besefte hij dat dit tóch niet het leven is die hij wil leven.