Connect with us

algemeen

Ex belt me huilend op om eten voor de kinderen – zo ontdekte ik haar manipulaties

Haar woorden “De kinderen hebben honger!” raakten me diep, en dit is wat ik besloot te doen! Voor het vervolg – zie het artikel!

Het artikel van vandaag vertelt het verhaal van een man van middelbare leeftijd die zijn ervaring deelde met online gebruikers en advies zoekt over zijn handelen.

Ondanks zijn scheiding en hertrouwen behield hij de voogdij over hun kinderen van 12 en 15 jaar.

Hij was altijd verantwoordelijk geweest en liet zijn ex-vrouw nooit in de steek.

Maar op een dag kreeg hij een telefoontje van haar waarin ze om extra geld vroeg omdat ze geen eten hadden en de kinderen honger leden.

De man kon zijn ogen niet geloven en besloot de kinderen te voeden met eten uit zijn vriezer en voorraadkast, waaronder eland, hertenvlees, wild zwijn en andere soorten vlees. Stel je zijn verbazing voor toen hij haar reactie hoorde: “Ik heb geld nodig.”

Hij begreep niet waarom ze het eten niet accepteerde en weigerde stellig haar geld te geven. Ze werd woedend en beschuldigde hem ervan dat hij niet voor hun kinderen zorgde, en voegde eraan toe dat het feit dat de kinderen honger leden hem niets kon schelen.

De man bleef bij zijn besluit en niets kon hem van gedachten doen veranderen. Nu vraagt hij de online gemeenschap om advies: heeft hij juist gehandeld of niet? Wat denken jullie?