Connect with us

algemeen

Excuus-video van Joost Klein is precies in de roos: ‘Sorry voor mijn gedrag…’

Joost Klein blijft het onderwerp van gesprek nu er langzaam meer duidelijkheid komt over ‘het incident’.

Vandaag heeft Joost via zijn advocaat laten weten dat hij geen strafbaar feit heeft gepleegd, ondanks wat de European Broadcasting Union (EBU) beweert.

Joost zou de camera een duw hebben gegeven, maar geen klap hebben uitgedeeld. Maatschappelijk werker Tom Ribbens suggereert dat de DARVO-tactiek is toegepast: Deny, Attack, and Reverse Victim and Offender.

Met andere woorden, de schuldige beschuldigt het slachtoffer om de aandacht van zichzelf af te leiden.

Ribbens merkt op: “Waar de EBU oorspronkelijk het probleem was, worden de rollen nu omgedraaid en wordt Klein neergezet als de grote schuldige, als zondebok.

Het lijkt erop dat de EBU vooral bezig is met het handhaven van hun eigen macht en controle, en het oppoetsen van hun imago.”

Hoewel er behoefte is aan opheldering van Joost zelf, zijn we langzamerhand wel klaar met alle speculaties en roddels die aan dit incident worden verbonden.

We zouden graag van Joost zelf willen horen wat er precies is gebeurd, maar hij heeft wat tijd nodig.

Het is nog niet duidelijk of Joost in een talkshow zal verschijnen om zijn kant van het verhaal te vertellen, aangezien de artiest niet erg happig lijkt te zijn op media-optredens.

Een video waarin Joost een gedicht voordraagt en zijn excuses aanbiedt, circuleert momenteel op sociale media. Vermoedelijk heeft een fan deze video gemaakt en onder het gedicht geplaatst, waardoor het veel aandacht krijgt.

De vraag blijft echter wat er daadwerkelijk is gebeurd en wie verantwoordelijk is voor het incident.

Het is van cruciaal belang dat alle betrokken partijen de kans krijgen om hun verhaal te vertellen en dat er een eerlijk onderzoek wordt uitgevoerd om de waarheid aan het licht te brengen.

Ondertussen moeten we voorzichtig zijn met het verspreiden van geruchten en aannames, en moeten we wachten op officiële verklaringen voordat we oordelen vellen.

Hopelijk zal Joost binnenkort meer openheid van zaken geven en kunnen we het incident achter ons laten met een beter begrip van wat er echt is gebeurd.