Connect with us

algemeen

Doodsoorzaak vrouw mr. Frank Visser bekend: ‘Wat erg’

Het is een periode van diepe r0uw voor mr. Frank Visser, de bekende tv-rechter, wiens vrouw Margot na 45 jaar huwelijk is 0verleden.

Dit tragische nieuws is bevestigd door Visser zelf via Talpa. Hij vraagt om privacy en rust in deze moeilijke tijd.

Frank Visser heeft persoonlijk geen verklaring afgelegd over het 0verlijden van zijn vrouw. “Wij kwamen erachter en het is bevestigd door Talpa,” vertelde Evert Santegoeds in Shownieuws.

“Hij vraagt om rust. Wanneer zij is 0verleden is verder ook helemaal niet bekendgemaakt. Hij heeft het bevestigd en wij wensen hem heel veel sterkte.”

Het nieuws van Margots 0verlijden komt als een klap, vooral gezien haar jarenlange strijd tegen de z!ekte van Alzheimer.

Deze z!ekte, die ook in Frank Vissers biografie “Met vallen en opstaan – van gewone jongen tot televisierechter” aan bod kwam, heeft een diepe impact gehad op het leven van het echtpaar.

In zijn boek beschreef Frank de onverbiddelijke greep van Alzheimer op Margot: “De heer Alzheimer had bij ons aangebeld en was niet van plan ooit nog te vertrekken.

Wat had ik graag gewild dat ik degene was die door deze z!ekte was getroffen. Maar het lot had anders besloten. Mijn liefste vrouw Margot was het slacht0ffer.”

Ondanks de onverbiddelijke voortgang van de z!ekte, stond Frank altijd aan de zijde van zijn geliefde vrouw.

Hij zorgde voor haar waar hij kon, zelfs toen ze werd opgenomen in een gespecialiseerd tehuis voor dementiezorg.

Er waren momenten van samenzijn, zoals toen ze samen in een nieuw bed sliepen, met hun hond aan hun zijde.

Maar uiteindelijk kwam het onvermijdelijke afscheid. Na meer dan veertig jaar huwelijk kon Margot de realiteit niet bevatten.

“Ze snapte het niet,” schrijft Frank. “‘Het bed is toch groot genoeg voor ons tweeën!'”

Het verlies van Margot betekent niet alleen een einde aan een lang en liefdevol huwelijk, maar ook een nieuw hoofdstuk in het leven van Frank Visser.

In deze moeilijke tijd vraagt hij om privacy en rust om het verlies van zijn geliefde vrouw te verwerken.