Connect with us

algemeen

Jake Paul is woedend: Jutta Leerdam op heterdaad betrapt met Nederlandse producer!

Jutta Leerdam heeft onlangs weer afscheid moeten nemen van haar vriend Jake Paul.

Na een paar weken samen te hebben doorgebracht, waarin Jutta van haar vrije tijd genoot na het schaatsseizoen en haar vertrek bij Jumbo-Visma, is de relatie tot een einde gekomen.

De schaatsster heeft van haar nieuwe vrijheid gebruik gemaakt door uitgebreid te reizen, met niemand minder dan Jake’s privéjet als haar vervoersmiddel, waarmee ze Amerika en Midden-Amerika heeft verkend.

Echter, aan de andere kant van de wereld, oftewel in Nederland, lijken er nieuwe romantische kapers op de kust te zijn voor Jutta Leerdam.

Een producer uit het Amsterdamse nachtleven, genaamd VNO, heeft een liedje gemaakt dat specifiek over Jutta gaat.

In dit nummer zingt VNO: “Jutta, Jutta, baby ik ben ook een schaatser. Zullen we nog een rondje maken?”

Jutta heeft het nummer gehoord en heeft er zelfs een TikTok over gemaakt, waarop VNO ook reageerde met de opmerking: “Sorry lieffie!”

Fans hebben massaal gereageerd op de video, hopend dat Jake het Nederlands niet goed genoeg beheerst om de tekst te begrijpen.

VNO heeft zelf ook een fragment van het nummer op zijn pagina geplaatst, waarin hij een SMS ontvangt van Jake: “Waarom heb je een liedje gemaakt over mijn meisje, wat is er mis met jou, kerel?” De zogenaamde ‘SMS’ van Jake is te zien onderaan de post.

De reacties op het liedje en de interactie tussen VNO en Jake hebben de gemoederen op sociale media flink beziggehouden.

Fans en volgers speculeren over de mogelijke reactie van Jake op het nummer en of dit invloed zal hebben op zijn relatie met Jutta.

De plot lijkt zich te verdichten met nieuwe intriges en romantische rivaliteit die de schaatswereld op zijn kop zetten.

Voorlopig blijft het afwachten hoe de situatie zich zal ontwikkelen en of Jutta’s liefdesleven nog meer verrassingen in petto heeft.

De komende tijd zal ongetwijfeld meer duidelijkheid brengen over de toekomst van Jutta en haar eventuele nieuwe romantische interesses.

@juttaleerdam

Goals

♬ Jutta – VNO.