Connect with us

algemeen

Hélène Hendriks voor het eerst gespot met haar veel oudere vriend: “Die is wel heel oud”

Hélène Hendriks, een van de meest gerespecteerde sportpresentatrices van Nederland, heeft haar stempel gedrukt op programma’s als ‘De Oranjezomer’, ‘De Oranjewinter’ en ‘De Oranjezondag’.

Hoewel ze regelmatig te zien is op televisie, heeft ze altijd haar persoonlijke leven afgeschermd voor de media.

Recentelijk is echter wat licht geworpen op haar privéleven, toen Hélène voor het eerst openbaar werd gespot met haar levenspartner, Frans Vinju.

De eerste publieke verschijning van het stel vond plaats op een terras in Breda, waar ze samen werden gezien en de eerste foto’s van het paar werden gemaakt.

Hélène, 43 jaar oud, en Frans, 65 jaar oud, delen een leeftijdsverschil van 22 jaar.

Volgens Evert Santegoeds, een bekend entertainmentjournalist, heeft Hélène een voorkeur voor oudere mannen en is ze niet geïnteresseerd in zogenaamde ’toyboys’.

Hoewel ze geen details delen over een mogelijk huwelijk, hebben Hélène en Frans wel een samenlevingscontract ondertekend.

Santegoeds merkt op dat Hélène weliswaar een zwak heeft voor een feestelijke dag met vrienden, maar dat ze tegelijkertijd zeer gesteld is op haar privacy. Dit maakt het onwaarschijnlijk dat ze snel in het huwelijksbootje zal stappen.

De relatie van Hélène met Frans brengt nu ook de aandacht naar Frans zelf, een figuur die tot nu toe grotendeels onbekend was bij het grote publiek.

Details over hun leven samen blijven schaars, maar het paar lijkt te genieten van hun tijd samen, ver weg van de media-aandacht.

De onthulling van deze relatie heeft zowel interesse als respect gewekt voor Hélène’s privacykeuzes.

Fans en media respecteren over het algemeen haar wens om privézaken niet publiekelijk te bespreken, terwijl ze ook nieuwsgierig zijn naar de dynamiek tussen haar en Frans.

De recente foto’s van Hélène met Frans hebben wat licht geworpen op haar persoonlijke leven, maar laten tegelijkertijd zien dat ze vastbesloten blijft haar privéleven privé te houden.

Dit nieuws bevestigt dat Hélène, net als veel andere publieke figuren, een balans zoekt tussen haar publieke en persoonlijke leven, waarbij ze de grenzen van haar privacy respecteert.

Fans en volgers blijven geïnteresseerd, maar respectvol naar de keuzes die zij maakt.