Connect with us

algemeen

Marco Borsato kan het weer niet laten en ditmaal zijn er beelden van

Afgelopen weekend was het prachtig weer en Nederlanders trokken massaal naar buiten, waaronder ook Marco Borsato.

Op Instagram deelde hij een video waarin te zien is hoe hij geniet van een motorrit. Maar het lijkt erop dat hij hiermee de wet overtreedt.

Lekker op de motor Marco besloot volop te genieten van het lenteweer en haalde zijn Harley Davidson uit de garage. Bij de beelden schreef hij: ”Harley ride.”

De zanger werd van bovenaf gefilmd. Volgens de website Ditjes en Datjes is het waarschijnlijk dat dit gebeurde met een drone. En volgens de Nederlandse wet is dat niet toegestaan op de openbare weg. Marco lijkt dus niet legaal bezig te zijn.

Illeg@al bezig

De website meldt: ”In Nederland is het verbo0en om met een drone boven de openbare weg te vliegen. Waarom? Een drone die om welke reden dan ook neerstort, vormt een groot gevaar voor de verkeersveiligheid. Ook kan het zijn dat bestuurders worden afgeleid.”

Kortom: Het is niet erg slim van Marco om de video op social media te plaatsen. Natuurlijk begrijpen we ook wel dat de zanger geen kwaad in de zin heeft. Bovendien gunnen we hem natuurlijk een fijne motorrit.

Maar regels zijn regels. Verhuizing Vorige week kwam Marco ook in het nieuws. Weekblad Story meldde dat hij plannen zou hebben om Nederland te verlaten.

Een van de plaatsen waar hij vaak verblijft is Bonaire. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat hij daarheen emigreert, en het is waarschijnlijker dat hij richting Italië vertrekt.

Dit is echter op korte termijn nog niet mogelijk vanwege de rechtszaak die hem nog te wachten staat. Die zal pas volgend jaar plaatsvinden.