Connect with us

algemeen

Foto van meisje met Ali B en Marco Borsato doet de wenkbrauwen fronsen

Op TikTok deelde een meisje een video waarin ze doet alsof ze Taylor Swift en Harry Styles heeft ontmoet, terwijl ze een foto laat zien van zichzelf als kind.

Op die foto zijn Marco Borsato en Ali B te zien die haar een kus op de wang geven. Op het eerste gezicht lijkt het een onschuldige foto van een meisje met mogelijk twee van haar idolen van vroeger.

Echter, gezien de gebeurtenissen rondom beide heren krijgt deze foto plots een heel andere betekenis. Het feit dat ook Jamai op de foto staat, zij het op een kleine afstand van het drietal, met een blik alsof er iets niet klopt, voegt nog meer toe aan de verrassing.

Marco Borsato en Ali B op de foto met een meisje

Marco is herhaaldelijk beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag met minderjarigen, terwijl Ali B is beschuldigd van onder andere verkrachting.

Beide heren zijn tot op de dag van vandaag geboycot en het lijkt onwaarschijnlijk dat ze ooit nog terugkeren naar de schijnwerpers.

Mensen reageren vol ongeloof op de foto: “Zijn dat Marco en Ali B? Want ik zou er niet trots op zijn,” merkt een ander op: “Waar zijn alle mensen nu die het zo voor Marco opnemen? Trouwens, gek dat ze dit bij je deden.”

Ook de houding van Jamai trekt de aandacht van velen: “Jamai kijkt exact hetzelfde als ik nu naar deze foto.” Hier is de foto: