Connect with us

algemeen

Prins William en Kate Middleton nemen drastische beslissing voor terugkeer Harry naar VK

Prins William en Kate Middleton hebben een belangrijke beslissing genomen met betrekking tot de aanstaande terugkeer van Prins Harry naar de thuisbodem volgende maand.

Volgens berichten zal de Hertog van Sussex volgende maand naar het Verenigd Koninkrijk reizen voor de 10e verjaardag van de Invictus Games. Veel is gespeculeerd over zijn mogelijke hereniging met zijn familie, met name gezien de omstandigheden waarin ze zich momenteel bevinden.

Het is de afgelopen tijd een moeilijke periode geweest voor de Britse koninklijke familie, en de weg vooruit is bezaaid met relatieve onzekerheid. Koning Charles schokte de wereld toen hij in januari aankondigde dat hij k@nker had, alleen voor Kate Middleton om hem een paar weken later te overtreffen met haar eigen k@nkeronthulling.

Het spreekt voor zich dat de senior royals de druk voelen, en als zodanig zijn de meeste andere zorgen en ongemakken in de vergetelheid geraakt. Dat geldt grotendeels ook voor de lopende kwesties met betrekking tot Harry en Meghan.

Hoewel het niet waarschijnlijk is dat de Sussexes zich op ieders kerstkaartenlijst zullen bevinden, zijn de geruchten en speculaties met betrekking tot hun instabiele relatie met de monarchie zeker afgenomen. Dat is te verwachten gezien dat de huidige koning en toekomstige koningin beide k@nker hebben, maar toch is het interessant met betrekking tot de deuren die het mogelijk heeft geopend die anders gesloten zouden zijn gebleven.

Het is geen geheim dat Harry en Meghan teleurgesteld waren in hun leven in het Verenigd Koninkrijk. Meer nog, ze waren actief ontevreden en hebben publiekelijk kritiek geuit op een aantal leden van de koninklijke familie sinds ze naar de VS zijn verhuisd.

Harry

Als gevolg daarvan zijn de zaken natuurlijk gespannen, en de algemene consensus is dat Harry en Meghan niet worden vertrouwd in het Verenigd Koninkrijk. Erger nog, de relaties tussen Harry en zijn vader en broer zijn op een dieptepunt, waarbij geen van de betrokken partijen lijkt te willen bijdragen aan een oplossing.

Met Harry die in mei terugkeert naar het Verenigd Koninkrijk, wordt gezegd dat het bezoek kan worden gebruikt om enigszins de scherpste kantjes van de aanhoudende strijd glad te strijken. Voor William en Kate is dat echter voorlopig niet aan de orde.

Een goed geplaatste koninklijke bron zou tegen OK! Magazine hebben gezegd: “William en Kate richten zich heel bewust op positiviteit en herstel. Harry komt begin volgende maand naar Londen, maar er zijn nog geen plannen om hem te ontmoeten terwijl hij hier is. Hij heeft contact opgenomen en beste wensen gestuurd, maar een ontmoeting zou misschien wat voorbarig zijn.”

Dat gezegd hebbende, beweren andere bronnen dat koning Charles erop gebrand is ervoor te zorgen dat zijn zoons hun kloof overbruggen. Vorige week meldden we hoe de door kanker getroffen monarch nu meer tijd wil doorbrengen met kleinkinderen prins Archie en prinses Lilibet, met een koninklijke bron die aan Sky News Australia vertelde dat Charles misschien als “bemiddelaar” zal optreden om William en Harry te helpen.

“Het is zeer waarschijnlijk dat Harry en William elkaar volgende maand zullen zien en alles is mogelijk,” aldus de bron.