Connect with us

algemeen

Onze gedachten zijn massaal bij de familie Smit. Heel veel sterkte

Diep verdriet treft de familie Smit, zoals Jan en zijn zus Monique zojuist hebben aangekondigd dat hun geliefde oma gisteren is 0verleden.

Dit hartverscheurende nieuws delen ze via Instagram. Jan’s oma was te zien in de legendarische videoclip ‘Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen’.

Oma Jannetje, zoals ze liefdevol genoemd werd, is vereeuwigd in een video waarin Jan beelden deelt van zijn oma.

Hij schrijft: ”Op een dag vertelde mijn lieve oma, dat zij op weg ging heel alleen. Deze woorden heb ik de afgelopen 27 jaar duizenden keren gezongen.”

Jan herinnert zich nog hoe zijn eigen oma, Jannetje, in 1997 straalde als middelpunt in de videoclip van ‘Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen’.

Nu is het tijd voor haar laatste reis. ”Ze is gisteravond op 91-jarige leeftijd vredig heengegaan,” voegt hij eraan toe.

Ook zijn zus Monique deelt herinneringen aan hun geliefde oma. Ze plaatst familiefoto’s en een video waarin oma te zien is.

Monique deelt haar emoties: ”Op een dag vertelde mijn oma, dat zij op weg ging heen alleen.

Voor haar allerlaatste reis, naar een heel mooi paradijs.” Met die woorden eert ze haar oma en sluit ze af met: ”Onze allergrootste fan is niet meer. Rust zacht oma. 07–10-1932 • 02-04-2024.”

Op Instagram stromen de condoleances binnen, waaronder veel reacties van bekende Nederlanders die de familie sterkte wensen.

De steunbetuigingen die de familie Smit ontvangt, zullen ongetwijfeld een bron van troost zijn tijdens deze moeilijke periode van r0uw.

Het delen van herinneringen en het ontvangen van warme woorden van medeleven kan helpen om het verdriet te verzachten en de band tussen dierbaren te versterken.

Voor Jan en Monique is het verlies van hun oma niet alleen een persoonlijk verlies, maar ook een herinnering aan de waardevolle rol die ze heeft gespeeld in hun leven en in de levens van anderen.

Haar aanwezigheid zal gemist worden, maar haar liefde en herinneringen zullen voortleven in de harten van hen die haar gekend hebben.

Oma Jannetje’s verschijning in de videoclip van ‘Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen’ zal altijd een blijvende herinnering zijn aan haar levendigheid en haar bijdrage aan de muzikale carrière van Jan.

Haar invloed zal voortleven, niet alleen in haar familie, maar ook in de vele mensen die door haar zijn geraakt.

De familie Smit zal ongetwijfeld steun vinden bij elkaar en bij degenen die hun medeleven betuigen.

Hoewel het afscheid nemen van een geliefde nooit gemakkelijk is, kan de liefde en steun van anderen helpen om het verdriet te verzachten en de herinneringen aan hun dierbare oma te koesteren.

Laten we samen onze gedachten en gebeden sturen naar de familie Smit, terwijl ze rouwen om het verlies van hun geliefde oma Jannetje.

Moge ze kracht vinden in elkaars aanwezigheid en de liefde van de mensen om hen heen.

Wie wil, kan de familie Smit condoleren via de reacties op Facebook.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jan Smit (@jansmit)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monique Smit (@moniquesmit_insta)