Connect with us

algemeen

Moeder vraagt jullie hulp na vondst van kleine bruine stukjes in slaapkamer dochter

Geloof het of niet, soms kan het internet echt van pas komen. Neem bijvoorbeeld Kelli Tarin. Toen ze geconfronteerd werd met een mogelijk ongedierteprobleem, wendde ze zich tot Facebook voor hulp. Als moeder van drie kinderen kreeg ze duizenden reacties, van mensen die wilden helpen tot anderen die gewoon op de hoogte wilden blijven van haar situatie.

Uiteindelijk vond ze het antwoord op haar vraag, maar niet voordat ze flink moest lachen. Lees verder om te ontdekken wat de mysterieuze ‘stapel’ eigenlijk was.

In augustus 2023 plaatste Tarin een bericht in de Facebook-groep Homemaking Tips om hulp te vragen aan andere leden.

Ze en haar familie waren onlangs verhuisd naar een huurwoning in het westen van Texas en ze ontdekten iets wat hen voortdurend bezighield. Ze namen contact op met de huisbaas en elk ongediertebestrijdingsbedrijf dat ze konden vinden.

“Kan iemand me vertellen wat dit is? Ik heb twee stapels hiervan gevonden. Alleen in de kamer van mijn dochter. Ik maak het bijna elke dag schoon. Dit is iets dat SNEL is gebeurd,” schreef ze naast een foto van een stapel die ze beschreef als ‘koffiedik’.

Haar bericht trok veel aandacht en velen probeerden haar probleem op te lossen. “Ik zou een camera plaatsen om te zien hoe het daar terechtkomt,” suggereerde iemand anders.

“Ik weet het niet zeker, maar ik denk dat het kleine ‘vliegende mieren’ zijn, een soort termieten. Ik had ze in mijn eerste huis als volwassene en ze kwamen tevoorschijn en ik stofzuigde ze, en dan kwamen ze meteen weer tevoorschijn,” bood een andere persoon aan.

Ondertussen suggereerde een andere persoon eenvoudigweg dat het ‘rattenpoep’ was. Terwijl mensen suggestie na suggestie bleven aanbieden, update Tarin haar oorspronkelijke bericht.

Ze zei dat ze haar dochter voorlopig niet in haar slaapkamer liet slapen. “Gisteren hebben we TWEE ongediertebestrijdingsbedrijven gebeld. Ze zeiden letterlijk dat ze nog nooit zoiets hadden gezien. Ooit,” schreef ze. “Als het zou worden beëindigd, zeiden ze dat de uitwerpselen of wat ze achterlaten totaal anders is. Wat overblijft is letterlijk knapperig. Bijna zaadachtig. Dat is heel raar.”

Terwijl Tarin de lijst met mogelijke plagen doornam – vleermuizen, kakkerlakken en muizen – legde ze logisch uit waarom het niet een van hen was. Hoewel muizen als de boosdoener ‘geloofwaardig’ klonk, wist ze dat de stapels bruine stukjes geen muizenuitwerpselen waren.

Ook al had ze ongediertebestrijding en kwam haar huisbaas naar haar woning, pas toen ze een opmerking onder haar Facebook-bericht las, begon ze de zaken wat zorgvuldiger in twijfel te trekken.

“Ik kreeg een opmerking te horen van iemand die zei dat de lavendelbeer van de kinderen was opengebroken en dat dit erin zat. En ja hoor, toen ik hier speelgoed ophaalde, zat er een lavendelkleurige beer in de stapel.

Tarin pakte de beer op en gooide hem onmiddellijk weg, in de overtuiging dat hij ‘besmet’ was. Maar toen nam de nieuwsgierigheid de overhand en keek ze nog eens naar de beer. Er zat een gat in het knuffeldier. “Ik heb de inhoud uitgegoten en deze kralen zaten erin!!! 😂😂 Ik heb 30 minuten gelachen. Stel je mijn opluchting voor.🫠☠️”