Connect with us

algemeen

Martijn Krabbé (55): Heb niet meer lang te leven door kanker

Martijn Krabbé, bekend als presentator van verschillende programma’s, heeft via Instagram gedeeld dat hij gediagnosticeerd is met k*nker.

In zijn bericht benadrukt de 55-jarige presentator echter dat er nog meerdere behandelopties beschikbaar zijn.

“Er is bij mij een vorm van k*nker gevonden,” opent Krabbé zijn bericht. “Dat is treurig nieuws, maar ik zie ook genoeg kansen hier iets mee te doen.”

Krabbé deelt ook zijn bezorgdheid over hoe zijn gezin hiermee omgaat. “Voor mijn gezin is dit het moeilijkst,” vervolgt hij.

“Gelukkig kan ik zeggen dat ze sterk zijn en er zelfs met humor over praten. Over k*nker valt niet zoveel te lachen maar ze hebben het voor elkaar gekregen hoor.

Met liefde overwin je eigenlijk alles. Ik sta er dus hoe dan ook goed voor.”

Hij sluit af met een opmerking over zijn toekomstplannen op het gebied van werk. “Ik hoop wel weer een keer in de lucht te komen als ik en mijn gezin van de schrik zijn bekomen.

Voor nu hoop ik dat we een beetje met rust worden gelaten.”

RTL, waar Krabbé werkzaam is als presentator, heeft gereageerd op het nieuws. Ze laten weten geschrokken te zijn en benadrukken dat Martijn positief blijft en graag wil blijven werken.

“Hij zal het de komende maanden wel wat rustiger aan doen en daar is alle ruimte voor.

We vinden het inspirerend hoe Martijn met de situatie omgaat en vragen iedereen om de rust en privacy die hij en zijn gezin nodig hebben te respecteren.”

De gezondheidssituatie van Krabbé heeft volgens RTL geen invloed op zijn huidige programma’s, zoals “Kopen zonder kijken.”

Het nieuwe seizoen van dit huizenjachtprogramma begint aanstaande maandag.

Het delen van zijn gezondheidsuitdagingen toont Krabbé’s moed en openheid in het licht van een zware diagnose.

Zijn positieve instelling en steun van zijn gezin en werkgever kunnen hem helpen om deze moeilijke periode te doorstaan.