Connect with us

algemeen

Wesley komt thuis en ziet een halfnaakte boa op zijn vrouw liggen

Wesley Keulen bevindt zich momenteel in een turbulente periode.

Toen hij gisteren zijn huis binnenkwam met een camera in de hand, werd hij geconfronteerd met een schokkende situatie: zijn vrouw was niet alleen thuis, maar bevond zich in het gezelschap van een halfna*kte boa.

Ondanks de intense emoties die hij op dat moment voelde, heeft Wesley ervoor gekozen om niet tot gew*ld over te gaan.

In een interview met Omroep PowNed deelde Wesley zijn verhaal. Hij had eigenlijk pas om 10.00 uur thuis moeten zijn, maar kwam een uur eerder aan.

Een timing die achteraf gezien cruciaal bleek te zijn. Met een vermoeden van ontrouw in zijn gedachten, besloot Wesley zijn huis binnen te gaan met de camera aan.

Daar stuitte hij op het schokkende tafereel van zijn vrouw en de boa, beiden slechts half gekleed.

Op de beelden is duidelijk te zien hoe de boa enkel zijn jasje aan heeft terwijl de vrouw geen broek draagt.

Op de vraag naar zijn relatiestatus antwoordde Wesley vastberaden: “Sinds gisteren heb ik afstand van haar genomen.”

Hij hoopt met het interview dat zijn vrouw en de boa publiekelijk worden veroordeeld voor hun daden.

De relatie tussen Wesley en de boa is al langer gespannen. “Ze kwam op een melding van haar af.

Ze beschuldigde me van stalk!ng, maar tegelijkertijd insinueerde ze dat ze geld wilde en met me wilde slapen,” onthult Wesley.

Aanvankelijk overwoog hij om geweld te gebruiken tegen zijn vrouw en de boa. “Ik heb serieus overwogen om hen ‘morsd00d’ te slaan,” geeft hij toe. Echter, hij heeft dit uiteindelijk niet gedaan.

Hoewel Wesley en zijn vrouw meerdere kinderen hebben, heeft hij ervoor gekozen om de beelden van het voorval op sociale media te delen.

Op de vraag of hij zich bewust is van de mogelijke impact op de kinderen, antwoordt hij resoluut: “Ze heeft dit verdiend.”

De beelden van het incident zijn ongetwijfeld schokkend en werpen een licht op de emotionele en turbulente situatie waarin Wesley zich momenteel bevindt.