Connect with us

algemeen

Vrouw maakt stiekem foto van haar man in ziekenhuis – door klein detail gaat hij compleet viraal

De kracht van een foto spreekt vaak meer dan duizend woorden, zo wordt gezegd. Als je ooit twijfelde aan die uitspraak, hoef je alleen maar naar een hartverwarmende foto te kijken die in 2016 viraal ging en de liefde en zorg van een vader voor zijn kind laat zien.

Misschien heb je deze afbeelding al eerder gezien, maar zelfs als dat zo is, zul je ongetwijfeld opnieuw sentimentele gevoelens ervaren.

De meeste ouders doen er alles aan om het geluk en de veiligheid van hun kinderen te waarborgen. Het idee dat ze in nood verkeren is ondraaglijk, en het is dan ook moeilijk om ze te zien worstelen met ziekte en ongelukken. Als moeder of vader kun je soms alleen maar naast ze staan en hopen en bidden dat alles goed komt.

Daarom voelen we mee met Andre Palmer, een vader uit York, Pennsylvania, die in 2016 door zijn vrouw werd gefotografeerd. Volgens rapporten had Andre een hele nacht gewerkt voordat hij rechtstreeks naar het ziekenhuis ging waar zijn twintig maanden oude zoontje werd behandeld.

De kamer van hun zoon in het York Hospital Pediatrics had een wieg en een slaapstoel. Amy, de vrouw van Andre, was in slaap gevallen in de stoel toen haar man binnenkwam na zijn nachtdienst.

“Ik dacht bij mezelf dat hij na een hele nacht werken niet naar het ziekenhuis hoefde te komen,” zei Amy. “Hij had naar huis kunnen gaan om te slapen.”

Ze voegde eraan toe: “Hij had me kunnen wakker maken, maar dat deed hij niet omdat hij wist hoe moe ik was. Hij is een geweldige man.”

Amy werd wakker en zag haar vermoeide man slapend onder de wieg van hun zoon. Ontroerd door het tafereel, maakte ze een foto en plaatste deze op Facebook, waar het al snel veel aandacht kreeg.

Ze schreef: “Dit is een foto van een hardwerkende man, toegewijd aan zijn gezin!! Na een hele nacht werken in de derde ploeg, is hij hier met zijn zoon in het ziekenhuis. Hij is zo moe, maar hij is er!! Vader van het jaar gaat naar Andre Palmer!!! Ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen, schat.” Volgens rapporten werd hun zoontje niet lang daarna ontslagen uit het ziekenhuis en naar huis gebracht.