Connect with us

algemeen

Vrouw trouwt met de liefde van haar leven tot hij haar laat kiezen tussen hem en de honden

Als je een hart hebt voor honden, is er weinig dat je zal weerhouden van je geliefde harige vrienden. Huisdieren, groot of klein, worden al snel een integraal onderdeel van het gezin, ongeacht je voorkeuren.

Liz Haslam was toegewijd aan al haar honden, en ze had er veel. Liz deed bewonderenswaardig werk door bull terriers te redden en gebruikte een ruim perceel voor het pensionbedrijf dat aan haar boerderij met twee slaapkamers in Barnham, Suffolk, was gekoppeld.

De honden die ze verzorgde, werden vaak achtergelaten of hadden gedragsproblemen. Haar organisatie, Beds for Bullies, kon maximaal 30 bull terriers tegelijk onderdak bieden.

Om al deze honden de zorg en aandacht te geven die ze nodig hadden, besteedde Liz ongeveer 18 uur per dag aan het verzorgen en uitlaten van de dieren. Ze investeerde ook honderden dollars in hun medicijnen en eventuele benodigde behandelingen.

Volgens Express was Mike echter moe van de ongebruikelijke situatie en gaf hij zijn vrouw een ultimatum: hij of de honden. Ondanks hun 25 jaar samen en een 22-jarige zoon die hen zelden bij elkaar bracht, was de beslissing voor Liz duidelijk: het waren de honden, zonder twijfel. Ze kon niet afscheid nemen van wat haar gelukkig maakte en wat het beste was voor de wezens die haar hulp nodig hadden.

“Sindsdien heb ik hem niet meer gezien of gehoord. Ik dacht dat hij na 25 jaar zou moeten weten dat ik de honden niet zou opgeven,” zei Liz.

Hoewel het paar elkaar ontmoette toen ze 16 waren en verliefd werden, en ondanks hun huwelijk in januari 1991, had Liz nooit gedacht dat ze voor zo’n moeilijke keuze zou komen te staan.

Ondanks de uitdagingen heeft Liz een positieve kijk op de situatie. Hoewel ze haar man heeft verloren, kan ze nog steeds doen waar ze van houdt!

Het is ondenkbaar om iemand te laten kiezen tussen zijn partner en zijn passie. Het is gewoon niet eerlijk! Wij zijn het ermee eens dat Liz het juiste heeft gedaan voor haarzelf en de honden in nood. Deel alsjeblieft als je het ermee eens bent!