Connect with us

algemeen

Koningin Camilla woest over Harry’s bezoek aan vader voor PR-stunt als “liefhebbende zoon”, onthult bron

RadarOnline, onder verwijzing naar de National Enquirer, bracht gedurfde beweringen naar buiten over de gespannen relatie tussen Camilla en haar stiefzoon.

Volgens deze berichten zou zij onder meer de verantwoordelijkheid hebben gedragen voor het feit dat de ontmoeting tussen Harry en Charles slechts dertig minuten duurde.

Naar verluidt had Charles zelf zijn zoon op de hoogte gebracht van zijn kankerdiagnose, waarna Harry vanuit de Verenigde Staten naar het Verenigd Koninkrijk vloog.

Maar zijn terugkeer heeft blijkbaar niet geleid tot de verwachte vredesbesprekingen.

Korte reünie tussen vader en zoon
Harry’s ontmoeting met zijn vader was kort. Charles zou per helikopter naar het koninklijke landgoed Sandringham zijn gevlogen, terwijl Harry niet mocht volgen.

De inhoud van het gesprek tussen vader en zoon blijft onbekend. Het lijkt erop dat deze informatie ook niet openbaar zal worden gemaakt.

Details over Charles’ kanker worden ook niet vrijgegeven aan het publiek; het is bekend dat hij behandelingen ondergaat, maar het type kanker en het stadium ervan blijven vertrouwelijk.

Hoe dan ook, Harry’s recente reis naar het Verenigd Koninkrijk werd niet enthousiast ontvangen door de koninklijke familie.

Sterke geruchten deden de ronde dat prins William niet van plan was zijn jongere broer te ontmoeten.

Bovendien meldde RadarOnline dat koningin Camilla razend was vanwege de acties van Harry.

Woede bij Camilla
“Een bron vertelde aan de National Enquirer: ‘Hare Majesteit was woedend dat Harry vanuit zijn chique huis in Californië hierheen vloog zonder goedkeuring van het paleis – en dat hij met een houding arriveerde’.”

Volgens hetzelfde rapport eiste Harry dat Camilla de kamer zou verlaten voordat hij met zijn vader sprak. Dit viel niet in goede aarde bij Camilla…

“Er is mij verteld dat Camilla woedend was,” ging de bron verder. “Ze heeft Harry jarenlang veel laten passeren en kon niet wachten om hem terug te betalen.”

De bron vervolgde: “Harry en Camilla liggen al jaren met elkaar overhoop, vooral vanwege Harry’s bewering dat zij verantwoordelijk was voor het mislukken van het huwelijk tussen Charles en prinses Diana.

Maar het feit dat Harry gebruik maakte van de z!ekte van haar man voor een PR-stunt als ‘liefhebbende zoon’, was de druppel.”

“Na de reünie tussen vader en zoon hoorde ik dat ze Harry heeft verteld dat hij een schande is voor zijn vader, de familie en de monarchie – en ze liet er geen twijfel over bestaan dat hij niet welkom is!”

Wat vind jij van de vermeende vijandigheid tussen koningin Camilla en prins Harry? Laat het ons weten in de reacties!