Connect with us

algemeen

Vrouwen ontdekken huiveringwekkend detail op foto tijdens vrijgezellenfeestje en vertrekken meteen

Als je bent zoals ik, bekijk je vaak de foto’s die je hebt genomen in de uren, dagen, of weken nadat ze zijn genomen. Persoonlijk geniet ik ervan terug te kijken naar zulke momenten. Dergelijke foto’s bieden immers een tastbaar venster naar het verleden dat anders verloren zou gaan.

Maar een groep vrouwen die onlangs een paar foto’s bekeek die ze slechts enkele seconden eerder hadden genomen, werd geschokt door een verontrustend detail dat ze opmerkten…

We hebben allemaal wel eens te maken gehad met fotofoutjes, zoals wazige beelden of het rode-ogeneffect. Of soms bederft iets anders het anders zo mooie moment. Ik heb zelfs foto’s gezien die zo vervormd waren – om welke reden dan ook – dat de mensen erop nauwelijks herkenbaar waren.

Volgens rapporten vond dit incident plaats tijdens een vrijgezellenfeest in Argyll en Bute, Schotland. De vrouwen waren zo van streek door wat ze zagen op een paar van hun foto’s dat ze het weekend van plezier en spelletjes annuleerden en meteen naar huis gingen.

Het feest begon op een afgelegen landgoed, waar de groep vrienden zoals gebruikelijk foto’s maakte voordat de festiviteiten begonnen. Op de eerste foto poseerde de groep lachend voor een stapel boomstammen met een prachtig meer op de achtergrond.

Maar op de vermeende tweede foto, slechts enkele seconden na de eerste, leek een kleine jongen zijn hoofd boven de boomstammen uit te steken.

Het landgoed zelf heeft een duister verleden dat niet genegeerd kan worden in het licht van deze foto. In 1994 werd er een film gemaakt genaamd “The Blue Boy”, gebaseerd op een verhaal over een jongen die verdronk in Lock Eck, het meer bij het landgoed.

Het verhaal van de ‘Blue Boy’ werd destijds door een hotelier aan een scenarioschrijver verteld. Het feit dat de groep vrouwen dit verontrustende detail op de foto zag, maakte hen te onrustig om het hele weekend te blijven en ze pakten snel hun spullen in.

Hoewel de legitimiteit van de foto met de jongen online in twijfel is getrokken, hebben de vrouwen nog geen officieel oordeel gegeven over wat ze hebben gezien.