Connect with us

algemeen

Kritiek op Beyoncé wegens jurk van 12-jarige dochter – “Ongeschikt voor die leeftijd”

Tijdens de recente Grammy Awards, die op zondag 4 februari plaatsvonden, stond Blue Ivy Carter, dochter van muziekiconen Beyoncé Knowles-Carter en Jay-Z Carter, in de schijnwerpers.

Als kind van beroemdheden staat ze al sinds haar vroege jeugd in de publieke belangstelling.

Op deze avond betoverde Blue Ivy de toeschouwers met haar aanwezigheid, gekleed in een elegante off-the-shoulder jurk die haar sleutelbeenderen accentueerde.

Met subtiele make-up, zilveren accessoires en een delicaat tasje straalde ze gratie en evenwicht uit naast haar bekende ouders en andere beroemdheden.

Het is echter opmerkelijk dat deze jongedame pas twaalf jaar oud is.

Niet iedereen was echter even enthousiast over Blue Ivy’s gedurfde modekeuzes.

Critici gebruikten sociale media om hun afkeuring te uiten over haar jurk, die ze “niet passend voor haar leeftijd” vonden. Een gebruiker schreef: “Normaal geef ik geen commentaar op dit soort dingen, maar dit is een KIND van 12 jaar oud.

Een kind hoeft er niet volwassen uit te zien met kunstnagels, make-up en decolleté. Laat kinderen alsjeblieft kinderen zijn.” Een andere internetgebruiker vroeg zich af: “Waarom is Blue’s decolleté zichtbaar?”

Desondanks waren er ook mensen die de look van Blue Ivy bewonderden. Eén persoon merkte op: “Ze is schattig en ziet er zo evenwichtig uit”, terwijl een ander zei: “De jurk is schattig!!! Ik geef de voorkeur aan dit boven wijde jeans en XL-T-shirts!”

Het optreden van Blue Ivy bij de Grammy’s was niet haar eerste introductie tot de elite van de muziekindustrie.

Op negenjarige leeftijd werd ze zelfs de op een na jongste Grammy-winnaar vanwege haar schrijfkrediet voor de muziekvideo ‘Brown Skin Girl’ van Beyoncé.

 

Haar ouders hebben altijd benadrukt dat ze Blue Ivy de vrijheid willen geven om haar eigen levenspad te kiezen.

 

In een openhartig interview sprak Jay-Z over het belang van het bieden van een liefdevolle omgeving voor hun kinderen en hen te begeleiden om hun ware zelf te ontdekken.

Tijdens de Grammy’s van dit jaar werd Jay-Z geëerd met de Dr. Dre Global Impact Award, waarbij hij verklaarde: “Ik zei altijd dat dit een drinkbeker voor Blue is, maar Blue is nu groot; ze heeft geen drinkbekers meer en ze heeft haar eigen Grammys.”

Blue Ivy’s betrokkenheid bij de Renaissance-tournee en concertfilm van haar moeder toonde verder haar talenten en vastberadenheid.

Ze heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het project door deel te nemen als danseres, inzichten te geven in de selectie van liedjes en zelfs het decorontwerp.

Dit toont aan dat ze op haar jonge leeftijd al zelfverzekerd en creatief is.

Wat vind jij van Blue Ivy’s outfit bij de Grammy’s? Was het zo ongepast als sommige mensen deden voorkomen? Laat het ons weten in de reacties!