Connect with us

algemeen

Hélène Hendriks gaat trouwen met deze véél oudere man

Hélène Hendriks, bekend van haar presentatie op Fox Sports, heeft met haar onmiskenbare talent een snelle opmars gemaakt in haar carrière.

Ze heeft niet alleen een indrukwekkende tv-loopbaan opgebouwd, maar heeft ook het publiek voor zich weten te winnen met haar charisma en professionaliteit.

Wanneer Hélène op televisie verschijnt, trekt ze de aandacht van de kijkers.

Dit werd onlangs nog bevestigd toen ze de Oranjewinter presenteerde, waarbij haar kijkcijfers bijna die van ‘Vandaag Inside’ overtroffen. Deze prestatie trok de aandacht van Wilfred Genee, die erop reageerde.

Wat Hélène onderscheidt van veel andere bekende Nederlanders, is haar vermogen om haar privéleven af te schermen.

Er is maar heel weinig bekend over haar persoonlijke leven, inclusief haar liefdesleven. Echter, wanneer de roddelpers zich ermee bemoeit, komt er al snel iets naar boven drijven.

Zo onthulde Privé onlangs dat ze gaat trouwen. Maar wie is de gelukkige man achter Hélène?

Het kost wat speurwerk omdat Hélène haar privéleven niet op sociale media deelt, maar Reality.FBI heeft enige tijd besteed aan het uitzoeken van deze mysterieuze vriend.
hendriks

En verrassend genoeg was de zoektocht niet zo ingewikkeld als verwacht.

De toekomstige echtgenoot van Hélène blijkt Frans te heten, en hij is maar liefst 22 jaar ouder dan zij. In 2018 vierde hij zijn 60e verjaardag, dus zou hij nu 66 jaar oud kunnen zijn.

Reality.FBI heeft zelfs het Instagram-account van Frans gevonden, waarop ze al jarenlang samen worden gefeliciteerd op oudjaarsdag.

Dit bevestigt dus dat Frans degene is die Hélène Hendriks gelukkig maakt sinds 2019.

Hélène’s vermogen om haar privéleven af te schermen heeft haar geholpen om de focus te houden op haar professionele carrière en haar talent als presentatrice.


Haar opkomst in de televisiewereld is indrukwekkend, en haar toewijding aan haar vak wordt gewaardeerd door zowel haar collega’s als het publiek.

Met haar aanwezigheid op het scherm weet ze keer op keer de kijkers te boeien, en haar recente persoonlijke onthulling heeft haar fans alleen maar dichter bij haar gebracht.