Connect with us

algemeen

Afsluiting van Roy Donders en Michelle’s avontuurlijke reis

Roy Donders en zijn levensgezellin Michelle, die deelneemt aan het nieuwste seizoen van “Echte Meisjes in de Jungle”, hebben samen een reis ondernomen naar het prachtige continent Afrika. Echter, aan deze gezamenlijke ontdekkingstocht is nu een einde gekomen, zo brengt Shownieuws naar buiten.

Ontsnapping aan de Nederlandse Kille

Onlangs kozen Roy en ‘Mies’ ervoor om het gure Nederlandse weer achter zich te laten en koers te zetten naar het stralende Tanzania.

Hun avontuur startte op het betoverende Zanzibar, waar ze natuurlijk meteen aan het fotograferen sloegen. Het duo liet hun kinderen, Bibi en Romi, thuis om samen te kunnen genieten van deze vakantie.

Op de tweede dag van hun reis wierpen ze zich in het avontuur van een safari en deelden ze hun belevenissen dagelijks met hun volgers op Instagram, inclusief hun interacties met de lokale bevolking van Tanzania.

Thuiskomst

Na terugkeer uit Afrika deelde het koppel hun ervaringen op sociale media. Roy gaf aan de kinderen gemist te hebben en blij te zijn weer thuis te zijn.

Hij heeft de reis ook vastgelegd op video voor zijn YouTube-vlog, waarin hij binnenkort zal onthullen wat ze allemaal hebben beleefd – iets waar zijn kijkers naar uit kunnen kijken.

Controverse bij Terugkomst

Roy’s thuiskomst werd echter overschaduwd door een onplezierige verrassing: een waarschuwing van de Inspectie Gezondheidszorg.

De reden? In zijn cosmetische kliniek had hij fillers gebruikt zonder de juiste certificering. Dit incident werpt een schaduw over zijn terugkeer, ondanks de vreugde van de avonturen die hij en Michelle beleefd hebben.