Connect with us

algemeen

Married At First Sight-Anneke gaat verder met ‘veel jongere man’

In de laatste aflevering van het programma was te zien hoe Dirk nog een poging deed om het huwelijk een kans te geven, terwijl Anneke er klaar mee leek te zijn.

Een gesprek in de tuin van het hotel leidde tot niets constructiefs.

Dirk gaf aan dat hij het liefst getrouwd wilde blijven, maar Anneke gaf aan spijt te hebben van haar beslissing om met hem te trouwen en wilde scheiden.

Anneke wijt het mislukken van hun relatie aan de experts die hen aan elkaar hebben gekoppeld. Ze gelooft niet dat ze goed hebben gezien hoe ze bij elkaar zouden passen.

Dirk, aan de andere kant, lijkt teleurgesteld te zijn na de zoveelste afwijzing van Anneke, maar hij lijkt ook klaar te zijn met het proberen.

Hij laat weten dat hij geen zin meer heeft om er woorden aan vuil te maken en keert zijn vrouw de rug toe.

Ondanks het mislukken van hun televisiehuwelijk, lijkt het erop dat Anneke alweer liefde heeft gevonden.

Een bron die in hetzelfde dorp (Bedem) woont, heeft aan het juicekanaal RealityFBI laten weten dat Anneke een nieuwe vriend heeft, die naar verluidt de lokale bakker is.

Er wordt gespeculeerd dat de nieuwe vlam van Anneke veel jonger is dan zij, hoewel dit nog niet bevestigd is.

Het lijkt erop dat de bakker aan een hele lijst van eisen moet voldoen om het hart van Anneke te veroveren.

De ontwikkelingen na het mislukken van haar huwelijk met Dirk laten zien dat Anneke niet bij de pakken neerzit en bereid is om liefde een nieuwe kans te geven.

Het is duidelijk dat ze haar eigen geluk nastreeft, zelfs na de tegenslagen die ze heeft ervaren op televisie.

Voor nu blijft het echter afwachten hoe de nieuwe romance zich zal ontwikkelen en of Anneke deze keer wel haar sprookjeshuwelijk zal vinden.