Connect with us

algemeen

Wendy van Hout is eindelijk eerlijk en vertelt waarom ze echt met Peter Gillis is

Wendy van Hout heeft onlangs weer de aandacht getrokken met een geinige foto die de verhoudingen tussen haarzelf en haar mannelijke portemonnee op een ludieke manier illustreert.

Als een sterrenkoppel uit Brabant vieren Peter en Wendy natuurlijk ook carnaval, een geliefd feest in de regio waar mensen het hele jaar naar uitkijken.

Carnaval staat bekend om verkleedpartijen, maar dit duo heeft ervoor gekozen om op een humoristische wijze te reageren op de kritiek die ze soms krijgen.

Op de foto draagt Wendy een shirt met daarop in grote letters ‘Golddigger’ terwijl Peter een shirt draagt met de opdruk ‘Sugardaddy’.

Een duidelijke knipoog naar de grappen die over hen gemaakt worden en een originele manier om de criticasters de mond te snoeren.

Wendy’s zelfspot valt in goede aarde bij haar volgers, die de outfits hilarisch vinden. Een reactie luidt: “Ha ha, ik lig echt dubbel om jullie outfits!”

Een ander vindt het ook erg vermakelijk en schrijft: “Dit is echt zo goed bedacht.”

Het is geen geheim dat Wendy soms het label ‘golddigger’ opgeplakt krijgt, met suggesties dat ze alleen bij Peter zou zijn vanwege zijn geld.

Of daar enige waarheid in zit blijft onbekend, maar één ding is zeker: Wendy heeft een flinke dosis humor, wat een groot pluspunt is in vergelijking met anderen.

De foto laat zien dat Wendy een tante is die niet bang is om zichzelf op de hak te nemen, en haar volgers kunnen de humor zeker waarderen.

Het koppel laat hiermee zien dat ze niet vies zijn van een grapje en dat ze zichzelf niet al te serieus nemen, ondanks de kritiek die ze soms krijgen.

Hoewel Wendy af en toe het label van ‘golddigger’ krijgt, is het duidelijk dat ze zich niet laat definiëren door dergelijke negatieve opmerkingen.

Door met deze grappige carnavalsoutfits te komen, tonen ze juist aan dat ze het leven luchtig benaderen en niet te veel waarde hechten aan wat anderen van hen denken.

Het is een verfrissende kijk op hun relatie en laat zien dat ze elkaar ondersteunen en samen plezier hebben, ongeacht wat anderen zeggen.

Deze humor en zelfspot zijn kenmerkend voor Wendy en Peter, en het is mooi om te zien hoe ze zichzelf en elkaar kunnen relativeren, zelfs in situaties waarin ze onderwerp van gesprek zijn.