Connect with us

algemeen

Iris (83) sch0pt ‘grote liefde’ Mohammed (37) de deur uit: “Ik voel me zo d0m, ik had dit kunnen weten”

Het sprookjeshuwelijk tussen de 83-jarige Britse Iris Jones en haar 37-jarige droomman Mohammed Ibriham uit Egypte is tot een einde gekomen. Na twee jaar heeft Iris besloten om hem te vervangen door een kat, wat haar beter bevalt.

Hun liefdesverhaal begon in 2019 toen Iris en Mohammed elkaar ontmoetten via Facebook. Na wat berichtjes te hebben uitgewisseld, besloot Iris een vliegticket naar Cairo te boeken om hem te ontmoeten.

De vonken tussen hen sloegen direct over en resulteerden in een innige romance en uiteindelijk een huwelijk in november 2020.

Mohammed wilde graag een visum om naar Engeland te kunnen verhuizen, en na enige tijd kreeg hij dit voor elkaar.

Ze verschenen zelfs samen in een Britse televisieshow, waar ze hun diepe liefde voor elkaar toonden en hun geluk om eindelijk samen te kunnen wonen.

Echter, nu is er een wending gekomen in hun verhaal, want Iris heeft besloten Mohammed de deur te wijzen.

Ze benadrukt dat ze nog steeds veel om hem geeft, maar dat het huwelijk ‘hard werken’ is geworden. Ze onthult dat ze voorheen een actief liefdesleven hadden, maar dat dit nu is veranderd en dat ze voortdurend ruzie maakten over allerlei dingen.

Na zijn visum te hebben gekregen, werd Mohammed volgens Iris een ander persoon.

Als 83-jarige vrouw heeft Iris behoefte aan rust en vindt ze het huwelijk te vermoeiend geworden.

Na het einde van het huwelijk heeft ze een nieuwe liefde gevonden: een kat genaamd Mr. Tibbs, die ze uit het asiel heeft geadopteerd.

Ze deelt dagelijks foto’s van haar nieuwe huisdier op Facebook en schrijft ook ‘lelijke berichten’ over haar ex-man.

Ondanks het einde van het huwelijk, blijft Mohammed in Engeland wonen vanwege zijn verkregen visum. Hij heeft zijn doel bereikt om in het land te kunnen blijven.

Terugkijkend op een video van een jaar geleden toen ze nog gelukkig waren samen, lijkt het twijfelachtig of ze die video zelf nog zo positief zouden vinden gezien de recente ontwikkelingen.

Na het einde van het huwelijk tussen Iris en Mohammed, blijft Iris haar leven met haar nieuwe liefde, Mr. Tibbs, delen op Facebook.

De kat lijkt haar veel plezier en gezelschap te geven, en Iris geniet van haar rustige leven met haar nieuwe huisdier.

Hoewel het huwelijk met Mohammed ten einde is gekomen, is Iris nog steeds dankbaar voor de mooie herinneringen die ze samen hebben gemaakt. De tijd die ze hebben gedeeld zal voor altijd een bijzondere plek in haar hart hebben.

Voor Mohammed is het leven na het huwelijk in Engeland begonnen. Hij heeft nu de mogelijkheid om zijn eigen weg te gaan en zijn leven in te richten zoals hij dat wenst.

De ervaringen die hij met Iris heeft gehad, hebben hem ongetwijfeld gevormd en hem geleerd over de complexiteit van relaties en het belang van communicatie en begrip.