Connect with us

algemeen

Vreselijk: Fien (23) vertrok gistermorgen vrolijk naar het werk, maar kwam niet meer thuis

In het centrum van Waregem, België, heeft een tragisch 0ngeval plaatsgevonden waarbij een 23-jarige vrouw het leven verloor.

Fien was op weg naar haar werk toen ze onder een achteruitrijdende vuilniswagen terechtkwam, met fatale gevolgen.

Het 0ngeval vond plaats rond 07.30 uur in de Processiestraat. De vuilniswagen reed achteruit om een andere straat in te slaan.

Twee collega’s van de chauffeur regelden het verkeer, maar door de d0de hoek zag niemand dat Fien naderde. De jonge vrouw belandde onder de vrachtwagen.

De vrachtwagen stopte onmiddellijk, en omstanders snelden toe om Fien onder de wagen vandaan te halen en te proberen haar te rean!meren.

Ze werd naar het AZ Groeninge z!ekenhuis in Kortrijk gebracht, maar alle hulp kwam helaas te laat.

De chauffeur en zijn collega’s bleven ongedeerd maar waren diep geschokt door het incident.

De straat wordt veel gebruikt door fietsende jongeren die naar school gaan, en de omgeving werd geruime tijd afgesloten voor verkeer.

Familie, vrienden en collega’s zijn diepbedroefd. Fien’s verloofde, Glenn B., deelde zijn verdriet op Facebook: “Geen woorden, geen zinnen, gewoon pure stilte.

Vrolijk vertrok je naar je werk, maar je bent er nooit aangekomen. Jouw leven, ons leven in een klap weg. De mooiste ster aan de hemel.

Jij blijft bij mij voor altijd.” Fien en Glenn waren 3,5 jaar samen en waren sinds vorig jaar augustus verloofd.

Fien, afkomstig uit Vlaams-Brabant, had deze zomer haar diploma behaald als interieurarchitecte en was naar West-Vlaanderen verhuisd voor de liefde en werk.

We wensen alle betrokkenen veel sterkte met dit tragische verlies.