Connect with us

algemeen

Vriendin Max Verstappen laat ze lekker los hangen op de rode loper

In de modieuze stad Parijs trok Kelly Piquet, de partner van Formule 1-icoon Max Verstappen, onlangs veel aandacht tijdens de haute couture-week.

Ze bewees dat ze niet bang is om te experimenteren met haar kledingkeuzes en verscheen met een opvallende blazer die weinig aan de verbeelding overliet.

Echter, is er één essentieel kledingstuk dat ze wellicht over het hoofd heeft gezien?

Hoewel Kelly Piquet met haar gedurfde stijl de schijnwerpers op zich wist te vestigen, blijft de vraag in de media vooral gericht op het huwelijksaanzoek tussen Max Verstappen en Kelly.

Wanneer zullen deze twee geliefden in het huwelijksbootje stappen?

Een Zwitserse krant probeerde onlangs Verstappen te ondervragen over dit onderwerp. Verstappen reageerde verrast: “Trouwen? Ik?” zei hij.

“Nu heb je me in het openbaar onder druk gezet om een datum te noemen! Ik weet het niet, de tijd zal het leren.

Op dit moment ben ik ontzettend gelukkig met Kelly, maar ik heb persoonlijk geen vaststaand tijdschema voor wanneer ik haar ten huwelijk zal vragen.
Kelly Piquet

Het moet allemaal spontaan gebeuren.” Voorlopig worden er dus nog geen huwelijksklokken geluid in het belastingvrije Monaco.

De kledingkeuzes van Kelly Piquet blijven de mode- en sociale media bezighouden, en haar stijl wordt vaak bewonderd en besproken in de fashionwereld.
Kelly Piquet

Haar vermogen om te experimenteren met haute couture en opvallende outfits maakt haar tot een ware trendsetter.

Terwijl de trouwplannen tussen Max Verstappen en Kelly Piquet nog steeds onzeker zijn, blijft hun relatie zich ontwikkelen.

Ze lijken te genieten van hun tijd samen en laten de toekomst op een spontane manier ontvouwen.

Het publiek blijft echter nieuwsgierig naar een mogelijk huwelijk tussen de Formule 1-ster en zijn charmante partner.

Voor nu kunnen fans alleen maar afwachten en speculeren over wanneer en waar dit liefdesverhaal de volgende fase zal ingaan.
In de tussentijd blijft Kelly Piquet de mode-iconen en fans verbazen met haar gedurfde en unieke stijl op de rode loper.

Wordt vervolgd…