Connect with us

algemeen

Dit betekent het als je een ‘M’ in de palm van je hand hebt! (echt waar!)

We hebben allemaal bewegingen die ons uniek maken en we maken deze bewegingen zo vaak dat ze iets kunnen onthullen over onze persoonlijkheid.

Blijkbaar kan de manier waarop we onze handen sluiten veel vertellen over ons, onze persoonlijkheid en onze relaties met anderen. Kijk eens naar de afbeeldingen hieronder en ontdek welke het meest bij jou past:

1. Als alle vingers boven je duim wijzen.

Wat mensen over jou denken:
Mensen waarderen je enthousiasme, creativiteit en intelligentie. Ze beschouwen je als voorzichtig en slim, en jouw leven lijkt kalm en harmonieus.

Je ware persoonlijkheid:
Je bent iemand die anderen niet wil kwetsen en meestal rustig is. Je houdt van tijd doorbrengen met vrienden en loyale mensen.

In liefdesrelaties:

Je streeft ernaar om jezelf te kunnen zijn in relaties. Je bent medelevend en toegewijd, en je blijft vaak lang in relaties om je partner niet te kwetsen. Je vermijdt drama en bent snel in staat om te vergeven.

2. Als je duim over je vingers wijst.

Wat mensen over jou denken:
Je wordt als charismatisch en getalenteerd beschouwd, en mensen waarderen je vriendelijkheid. Je hebt een gezonde dosis zelfvertrouwen, bent attent en flexibel.

Je ware persoonlijkheid:

Je vermijdt vaak risico’s en doet dingen niet uit angst om anderen pijn te doen. Je hebt hoge verwachtingen van jezelf en anderen. Mensen houden van jou en je geniet van hun gezelschap.

In liefdesrelaties:
Je aarzelt om je hart volledig open te stellen uit angst voor mogelijke teleurstelling.

3. Duim tegen je wijsvinger aan.

Wat mensen over jou denken:
Mensen zien je als fantasierijk, intuïtief, genereus en vriendelijk. Je hebt een geweldig gevoel voor humor en bent altijd omringd door mensen. Soms kun je ongeduldig en vasthoudend zijn.

Je ware persoonlijkheid:
Je hecht waarde aan eerlijkheid en goedheid, en je bent een respectvol en zacht persoon. Toch zijn mensen soms geneigd om misbruik te maken van je vriendelijkheid, maar je doorziet dit snel.

In liefdesrelaties:

Je bent voorzichtig als het gaat om liefde, omdat je ernaar streeft je dromen te volgen en iemand te vinden die oprecht van je houdt.