Connect with us

algemeen

Verschrikkelijk nieuws naar buiten gebracht over de vermiste Yoran Krol (16)

In het Brabantse Sleeuwijk is de vermiste 16-jarige Yoran Krol, die al drie weken vermist is, ondanks de inspanningen van ongeveer 2500 vrijwilligers, helaas niet gevonden.

Dit meldt de p0litie. De organisatie die de z0ekactie coördineert, het Coördinatie Platform Vermissing (CPV), mobiliseerde 2500 vrijwilligers verdeeld in 650 groepen, die zochten langs het water bij de Merwedebrug.

De vrijwilligers, allen minimaal 18 jaar oud, werden uitgerust met prikstokken, hesjes en coördinatiepunten om georganiseerd te zoeken. Ook de p0litie verleende assistentie tijdens de z0ekactie.

Het onderzoek naar de verdwijning van Yoran begon nadat zijn zwarte fiets bij de Merwedebrug werd aangetroffen, drie weken geleden. De vrijwilligers zochten vandaag in een straal van 25 kilometer rondom die locatie.

Ondanks eerdere z0ekacties van de p0litie, bracht dit geen resultaat op. Gisteren werd echter wel de jas van Yoran aangetroffen in het water bij het Zuid-Hollandse Papendrecht, ongeveer 20 kilometer verderop.

Een tante van Yoran vertelde aan Omroep Brabant dat de familie zich momenteel in een nachtmerrie en achtbaan bevindt. Ze was onder de indruk van de grote opkomst van vrijwilligers en waardeerde hun steun enorm. De familie hoopt dat er snel een einde komt aan de onzekerheid omtrent Yoran.

Yoran werd voor het laatst gezien bij een jongerencentrum in Almkerk in de nacht van 23 op 24 december. Zijn fiets werd op ongeveer 12 kilometer afstand van dat centrum gevonden.

Het mysterie rondom de verdwijning van de 16-jarige Yoran Krol uit Sleeuwijk lijkt voorlopig nog niet opgelost te zijn. Ondanks de massale inspanningen van zo’n 2500 vrijwilligers tijdens de z0ekactie in en rondom het gebied van de Merwedebrug, waar Yorans fiets eerder werd gevonden, ontbreekt elk spoor van de tiener.

Deze ontwikkeling brengt extra zorgen en onzekerheid voor Yorans familie met zich mee. Een tante van Yoran heeft haar gevoelens van wanhoop en bezorgdheid geuit, waarbij ze het als een ware nachtmerrie beschreef. De steun en toewijding van de vrijwilligers tijdens de z0ekactie hebben de familie ongetwijfeld geraakt, maar de onzekerheid over Yorans lot blijft zwaar drukken.

De z0ekactie werd zorgvuldig gecoördineerd door het Coördinatie Platform Vermissing (CPV), dat vrijwilligers mobiliseerde en hen voorzag van de benodigde uitrusting, zoals prikstokken en hesjes. Ook de p0litie heeft actief deelgenomen aan de z0ekactie, waarbij ze onder andere boten heeft ingezet om te zoeken langs de waterwegen.

Het feit dat Yorans fiets eerder werd aangetroffen op de Merwedebrug, gevolgd door de vondst van zijn jas in het water bij Papendrecht, heeft het mysterie rond zijn verdwijning enkel verdiept. Het blijft een raadsel waarom en hoe Yoran op die bewuste nacht van 23 op 24 december verdween, en dit houdt zowel de autoriteiten als zijn familie in spanning.

Het verloop van dit aangrijpende verhaal wordt nauwlettend gevolgd door zowel de lokale gemeenschap als het bredere publiek, in de hoop dat er snel duidelijkheid komt over het lot van de vermiste tiener en dat hij veilig wordt teruggevonden.