Connect with us

algemeen

Trijntje Oosterhuis schreeuwt tegen een winkelmedewerker: “Besef je eigenlijk wel wie ik ben?”

Trijntje Oosterhuis lijkt betrokken te zijn geweest bij een onaangenaam incident in een winkel. De geruchten gaan dat de zangeres een conflict had met een winkelmedewerker over het gebruik van een personeelstoilet.

Volgens verhalen zou ze heftig hebben gereageerd toen haar werd geweigerd toegang te krijgen tot het toilet. “Je hebt toch wel door wie ik ben?” zou ze uitgeroepen hebben.

“Ken je mij niet dan?” Op het sociale platform Juicechannel werden volgers uitgenodigd om hun vervelende ontmoetingen met bekende Nederlanders te delen, wat leidde tot diverse reacties.

Een incident met mevrouw Oosterhuis werd naar voren gebracht, waarbij zij tijdens een winkelbezoek dringend naar de wc moest en persisteerde om het personeelstoilet te gebruiken.

Haar verzoek werd afgewezen, wat resulteerde in een heftige uitbarsting van de zangeres. “Ik werd uitgescholden en ze vroeg me indringend of ik wel wist wie zij was.”

Confrontatie zoeken Blijkbaar was dit niet het enige incident. Een andere medewerker deelde een soortgelijk verhaal over een confrontatie met Oosterhuis over hetzelfde onderwerp.

“Ze werd boos en vroeg retorisch of ik besefte met wie ik te maken had. Haar blik suggereerde een dreigende houding, maar uiteindelijk droop ze af,” aldus het verslag aan Juicechannel.

Niet alleen maar vrolijkheid Een derde persoon deelde ook een ervaring over Oosterhuis tijdens een optreden voor het Longfonds. Oosterhuis zou enkel enthousiast hebben meegedaan zolang de camera’s op haar gericht waren.

Zodra de camera’s uitgingen, zou haar houding veranderen en stond ze mokkend op haar telefoon te kijken. Kortom, net als haar prestaties op het Songfestival, lijkt Trijntje Oosterhuis niet veel positieve feedback te verzamelen met deze incidenten.