Connect with us

algemeen

Moeilijke periode voor familie Brandsteder: Verdrietig nieuws over zijn zoon

De familie Brandsteder doormaakt momenteel een zware periode vanwege de gezondheidsproblemen van hun zonen.

Bob Brandsteder, 37 jaar oud, ondervindt nog steeds de gevolgen van een 0ngeluk dat plaatsvond in 2017. Destijds viel hij van de trap en raakte gedeeltelijk verlamd.

Na het 0ngeluk verloor Bob het gevoel in zijn linkerarm en heeft sindsdien te maken gehad met talrijke uitdagingen.

Hij bracht enkele weken door in het z!ekenhuis en koos ervoor om tijdelijk bij zijn ouders in te trekken voor zowel fysieke als mentale ondersteuning, zoals eerder aangegeven door zijn moeder Yvonne:

“Ook mentaal. Hij moest het een plek gaan geven.” Nu woont hij zelfstandig in een huis zonder trappen, dat zijn ouders in dezelfde buurt waar zijn broer Rick woont, hebben gekocht.

In een recent interview met weekblad Story deelde Yvonne haar zorgen over het feit dat er weinig fysieke vooruitgang is geboekt in de situatie van Bob:

“Er is weinig fysieke verandering. Hij blijft zijn linkerarm niet kunnen bewegen,” aldus een bron.

Ondanks fysiotherapie en raadpleging van vooraanstaande artsen blijft de verlamming een realiteit.

Ook Ron’s andere zoon, Rick, heeft zijn eigen uitdagingen. Hij worstelt met een versl*ving en is momenteel bezig met een herstelproces dat hij niet in Amsterdam kon voortzetten.

“Rick woont hier. Hij wil zijn huis zo snel mogelijk verkopen en in de tussentijd verblijft hij hier, op zoek naar een ander huis,” deelde Yvonne.

Ze sprak ook over Rick’s reizen naar Spanje: “Wat hij daar doet, kan ik niet zeggen. Dat is aan hem. Maar ik kan zeggen dat het heel goed gaat met Rick.”

Daarnaast zijn er zorgen over Ron Brandsteder, die niet op zijn werk is verschenen.

Ron zelf heeft ook tegenslagen te verwerken gehad.

Vanwege z!ekte moest hij onlangs zijn programma ‘Ron Wacht Op De Nacht’ annuleren, en hij heeft vernomen dat zijn radioshow bij Omroep Max zal stoppen.

De opeenstapeling van deze uitdagingen markeert een moeilijke tijd voor de hele familie Brandsteder.