Connect with us

algemeen

Elvis en Tracey zijn al 12 jaar geïnteresseerd in relatieruil maar hebben nog niemand gevonden die deze interesse met hen deelt

Het echtpaar kreeg twaalf jaar geleden het idee om hun slaapkamerleven op te fleuren door anderen uit te nodigen.

Ze waagden zich in de wereld van sw*ngers met de hoop op nieuwe vriendschappen en ervaringen. Echter, deze onderneming verliep niet zoals gepland. Bij hun bezoeken aan sw*ngersclubs werden ze afgewezen en bespot, waarbij hun uiterlijk belachelijk werd gemaakt.

Ondanks hun inspanningen om gelijkgestemde koppels te ontmoeten, slaagden Elvis en Tracey er slechts in om drie keer met een ander koppel af te spreken, wat uiteindelijk tot niets leidde. Elvis uit zijn onbegrip over de situatie, vooral gezien zijn waardering voor zijn vrouw en haar aantrekkelijkheid.

Tracey deelt ook haar frustratie over de sw*ngersgemeenschap, betreurend dat ze ooit deze stap hebben gezet. Ze waarschuwt anderen om voorzichtig te zijn met dergelijke avonturen.

Ondanks de teleurstellingen, hebben Elvis en Tracey besloten hun focus te verleggen naar hun eigen relatie, waarbij ze aangeven gelukkiger te zijn dan ooit. Ze overwegen nu zelfs om te trouwen.

De auteur van het artikel sluit af met een oproep om het verhaal te delen op Facebook ter waardering.