Connect with us

Actueel

Ruzie tussen Olcay Gulsen en Ruud de Wild volledig uit de hand gelopen

Na hun scheiding beweerden Olcay Gulsen en Ruud de Wild nog goede vrienden te blijven, maar nu lijkt het erop dat ze elkaar niet meer kunnen verdragen. Er wordt gespeculeerd of dit komt door Olcay’s recente gebruik van een datingapp, of doordat Ruud zijn aandacht heeft verlegd naar Fajah Laurens.

Ontstaan van spanningen

Na de breuk van het bekende duo Olcay Gulsen en Ruud de Wild, is er veel gespeculeerd. Olcay gaf eerder aan: “We willen ieder afzonderlijk dingen in het leven ontdekken. We hebben nog steeds veel liefde voor elkaar. We hebben besloten om elkaar in liefde los te laten. Er is geen derde partij, geen problemen en geen ruzie.” Toch lijkt er spanning te zijn ontstaan tussen de twee.

Verbroken contact

De eerste tekenen van verwijdering kwamen toen Ruud Olcay ontvolgde op Instagram, iets wat roddeljournaliste Yvonne Coldeweijer direct opmerkte. Zij merkte op: “Na hun breuk waren Ruud en Olcay nog vriendschappelijk, maar sinds Ruud haar onverwacht ontvolgde, lijken ze helemaal niet meer met elkaar te praten. Vreemd.”

Gelukkiger zonder elkaar?

Kort na deze gebeurtenissen werd Ruud gezien met Fajah Lourens, hoewel Yvonne betwijfelt of er een toekomst in zit. “Ik denk niet dat hij een kans maakt bij haar,” zegt ze. Olcay liet via Instagram weten dat ze zich gelukkiger voelt nu dan tijdens haar relatie met Ruud. Ruud reageerde hierop door haar van zijn sociale media te verwijderen.

Ruud’s ongeluk

Yvonne gelooft dat Olcay verder gaat met haar leven en zelfs weer aan het daten is geslagen, maar suggereert dat Ruud nog worstelt met hun breuk. “Olcay gaat verder, maar Ruud lijkt niet gelukkig.”