Connect with us

algemeen

Na 22 jaar spreekt Paris, de enige dochter van Michael Jackson, zich eindelijk uit

Paris Jackson, slechts 24 jaar oud, heeft als het tweede kind van de iconische muzikant Michael Jackson, haar hele leven in de schijnwerpers gestaan.

Na het tragische overlijden van haar vader, heeft Paris verschillende persoonlijke uitdagingen ervaren. Tegenwoordig concentreert ze zich op haar eigen muzikale carrière, een pad vol met zowel triomfen als beproevingen.

Haar leven is een ware rollercoaster geweest, maar nu heeft ze besloten openhartig te spreken over haar jeugd met haar vader, bekend als de “King of Pop”.

Michael Jackson’s faam wereldwijd is onbetwistbaar.

Michael Jackson – “King of Pop” Michael’s titel als “The King of Pop” is niet zomaar een bijnaam. Ondanks zijn geliefde muziek, was zijn leven verre van eenvoudig.

Michael had vanaf zijn jeugd als lid van de Jackson Five te maken met een strenge vader en huishoudelijke problemen. Michael was in veel opzichten een geproduceerd talent, voorbestemd om te entertainen en te zingen vanaf jonge leeftijd, maar dit doet niets af aan zijn muzikale genie.

Toen hij in 2009 overleed, was er wereldwijd rouw. Zijn leven was constant in de schijnwerpers, en zelfs na zijn dood kreeg hij geen rust.

Paris Jackson – Michael’s dochter De media-aandacht ging over op zijn familie, vooral zijn kinderen. Paris Jackson, zijn tweede kind, heeft haar hele leven in de media geleefd. Nu streeft ze ernaar om haar eigen persoon te zijn, los van het imago van haar vader.

Na een aantal moeilijke jaren, lijkt Paris haar weg te vinden.

Paris Jackson – jonge jaren Geboren op 3 april 1998 in Californië, had Paris samen met haar broer een zeer privé jeugd. Ze werden thuis geschoold tot de zesde klas, als onderdeel van Michael’s wens om hun privacy te beschermen. Hun leven op de Neverland Ranch was beperkt, ondanks hun privileges.

In een interview met Naomi Campbell, sprak Paris over de opvoeding van haar vader en hoe hij ervoor zorgde dat zij en haar broers goed onderwezen en beschaafd waren.

Paris Jackson – over haar jeugd Paris reisde veel als kind, terwijl haar vader optrad. Ze was dankbaar voor haar “bevoorrechte” jeugd, maar leerde ook dat ze moest werken voor wat ze wilde.

Tragisch overlijden van Michael Jackson

Op 25 juni 2009 stierf Michael Jackson, en Paris en haar broers kwamen bij hun grootmoeder Katherine Jackson, zoals beschreven in zijn testament.

Paris Jackson – leven na Neverland Paris verscheen in 2010 in de Oprah Winfrey Show en sprak over de geweldige vader die Michael was.

Na Michaels dood verhuisde Paris naar Calabasas, Californië. Op 19-jarige leeftijd nam ze haar intrek in Michaels privé studio in het familiehuis.

“Ik probeerde te snel volwassen te worden” Paris ging naar een privéschool vanaf de zevende klas, maar worstelde met acceptatie en cyberpesten.

Paris Jackson – carrière Na haar afstuderen in 2015, begon Paris haar eigen pad in de entertainmentindustrie te volgen. Ze gelooft sterk in het verdienen van haar eigen succes.

Modellenwerk en muziek Paris is ook begonnen met modellenwerk, iets dat ze als therapeutisch en natuurlijk ervaart. In 2020 bracht ze haar debuutalbum Wilted uit, een indie-folk album.

Met meer dan 50 tatoeages, waarvan negen gewijd aan haar vader, houdt Paris zijn nagedachtenis levend.

Paris heeft geleerd om te leven met het verlies van haar vader. Ze voelt zijn aanwezigheid vaak en herinnert zich dat hij haar in dromen bezoekt.

Paris Jackson zet haar eigen stappen in de wereld, onafhankelijk van de schaduw van haar vader. Ze is een voorbeeld van veerkracht en moed.

Deel dit artikel om Paris Jackson te steunen in haar reis, en volg ons op Instagram voor meer inspirerende verhalen.