Connect with us

algemeen

Een stralende zwangere vrouw poseert op de foto – let op de verschijning rechts!

Het vastleggen van de zwangerschap door middel van foto’s is een prachtige manier voor aanstaande ouders om de opwinding en vreugde van het beginnen van een nieuw gezin te koesteren.

Deze foto’s, die de periode van ‘bijna papa en/of mama’ markeren, worden een levenslange herinnering voor het paar, die hen terugbrengt naar de momenten voordat hun dierbare kind hun leven verrijkte.

Elke zwangerschapsfoto heeft zijn eigen schoonheid, maar sommige zijn extra speciaal en onvergetelijk.

Dan Mozer, 30 jaar oud en bijna vader, besloot om langs de Atlantische kust in Jacksonville, Florida, enkele foto’s te nemen met zijn vrouw. Dit strand, geliefd onder de lokale bevolking, is een ideale plek voor ontspanning, wandelingen en fotoshoots.

Geïnspireerd, vroeg Dan zijn vrouw Angelina om te poseren met de zee als achtergrond. Terwijl zij trots haar zwangere buik toonde met een stralende glimlach, legde Dan het moment vast.

Maar wat hij op de achtergrond zag, deed hem realiseren dat hij mogelijk de beste foto ooit had geschoten.

Perfect getimed sprong er een dolfijn uit het water, precies op het moment dat de foto werd genomen. Hoewel bekend was dat er dolfijnen in het gebied zwommen, had Dan nooit verwacht dat een dolfijn zo’n spectaculaire achtergrond zou vormen voor een foto van zijn zwangere vrouw.

Dan deelde met AWM zijn verrassing: “Ik dacht ‘Oh mijn God!’ Helaas heeft zij het helemaal gemist.”

Het echtpaar grapte dat hun zoon Courtland, geboren op 27 januari, de dolfijn zou hebben opgeroepen vanuit de buik van zijn moeder.

Dan legde aan Yahoo uit dat ze werden getipt over de dolfijnen en dat een plotselinge sprong van de dolfijn de foto compleet maakte. “De dolfijn sprong eigenlijk twee keer, maar de eerste foto is mijn favoriet,” zei Dan.\

Hoewel Courtland een ‘dolfijnfluisteraar’ lijkt te zijn, blijft zijn naam ongewijzigd, ondanks suggesties om hem ‘Dolf Fin’ te noemen.

Deze bijzondere foto van Dan is een prachtige herinnering aan een onverwacht moment. Deel dit verhaal als je het net zo geweldig vindt als wij.