Connect with us

algemeen

Sylvie Meis gespot op vakantie met mysterieuze ex

Slechts drie dagen na haar breuk met Wim Beelen lijkt Sylvie Meis alweer nieuwe romantische mogelijkheden te verkennen. Opvallend genoeg richt ze haar aandacht op een bekend figuur. Recentelijke Instagram-activiteit wijst erop dat Sylvie en haar ex-partner Niclas Castello zich beiden in dezelfde locatie bevinden.

De relatie tussen Sylvie en Wim Beelen eindigde onlangs. Wim Beelen verwees naar verschillen in levensstijl als reden voor de breuk, terwijl Sylvie ogenschijnlijk onverstoord een foto van haar workout deelde.

Ondanks de breuk lijkt Sylvie niet lang stil te staan bij het einde van haar relatie met Wim.

Ze kondigde aan naar Oostenrijk te reizen, specifiek naar Kitzbühel. Een snelle blik op het Instagram-profiel van haar ex Niclas Castello onthult dat hij zich ook in Kitzbühel bevindt. Sylvie heeft niet gespecificeerd wat haar plannen zijn in deze Oostenrijkse stad, maar de samenloop van omstandigheden spreekt boekdelen.

Ongeveer elf maanden geleden gingen Sylvie en Niclas uit elkaar, waarbij wederom verschillen in levensstijl een rol speelden. Ditmaal is er geen gezamenlijke verklaring uitgebracht over de breuk.

Sylvie’s recente reis naar Oostenrijk valt samen met de aanwezigheid van haar ex, kort nadat zij door Wim Beelen werd verlaten. Deze samenloop van omstandigheden lijkt meer dan toeval.

In een recente poging om aandacht te trekken, deelde Sylvie een foto van zichzelf met een ketting die ze van Niclas had gekregen. De ketting bevatte een prominente ‘N’, wat duidelijk naar Niclas verwijst.

Mocht er een hereniging plaatsvinden tussen Sylvie en Niclas, dan zou Sylvie financieel de boventoon voeren. Haar vermogen wordt geschat op ongeveer zeventien miljoen euro, tegenover de twee miljoen van Niclas Castello.